Свята вода - купити Мінеральна вода у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Свята вода у Житомирі


Де Купити Святу Воду з доставкою? АкваМаркет пропонує Вам справжню Святу воду прямо з Почаївської Святоуспенської Лаври. Продавати таку благодатну воду благославіл Метрополіт Володимир, настоятель Почаївської обителі. Вода пропонується в тарі 1л. Тепер багато віруючих зможуть замовити святу воду зі зручною доставкою в Києві або в будь-яке відділення Нової Пошти.

Вода видобувається з джерела на території Почаївської Лаври і освячена. Вона обов'язково містить водохресну воду.

Про чудодійні властивості, якими володіє Свята вода, кажуть століттями. Для віруючих така вода - Святиня. Вона здатна зцілювати від хвороб. Свята вода зі щирою молитвою до Господа друє Боже благословення і благодать, допомагає побороти хвороби, позбутися від тривог. Чудодійні можливості Святої води доведені вченими. Реліквія допомагає не тільки віруючим, але і атеїстам або нехрещеним людям. У всі часи Свята вода ототожнювалася з живою водою, яка є оберегом для віруючих. Вона лікує, надає профілактичну дію, ефективно знімає стрес і нервову напругу.

Свята вода Почаєва

Святоуспенська лавра - один з найбільших монастирів в складі Української православної церкви. Свята обитель знаходиться в Тернопільській області, в тихому містечку Почаїв. Розташований монастир на схилі Почаївської гори. Склепіння соборів велично підносяться над прилеглими землями. Історія православного монастиря почалася з явлення Святої Богородиці, яка і є покровителькою Святої обителі.

Животворяща вода з монастирського джерела має сакральне значення для віруючих. Однак не кожен може потрапити до колодязя, щоб випити Святиню. Для цих цілей монастирський цех виробляє бутильовану Святу воду, дозволяючи всім віруючим познати з Божу Благодать.

Святиня гори Почаївської має здатність загоювати рани і відновлювати життєвий тонус організму. У нашому магазині Ви можете онлайн замовити Почаївську воду з Святоуспенської лаври. Продаж води благословив настоятель обителі. Ми пропонуємо купити цілющу Почаївську Реліквію, яка оберігає здоров'я і спокій. Доставка працює злагоджено, щоб Ви могли швидко отримати воду в будь-якій точці України.

Свята вода і її застосування

Цілюща вода, за словами священнослужителів, дарує Божою благодать, тому використовується для різних цілей. Мова йде не тільки про традиційний зцілення водою, але і про проведення різноманітних православних обрядів:

  • Хрещення.
  • Окроплення приміщень, предметів побутового призначення, віруючих під час хресної ходи або молебна.

Свята вода знайшла широке застосування в побуті. Оскільки вона має цілющі властивості, її використовують для поліпшення емоційного стану. Наприклад, якщо Ви відчуваєте тривогу, занепокоєння, спостерігаєте погіршення сну або нав'язливі негативні думки, випийте Святої Почаївської води і підкріпите це щирою молитвою. Практика показує, що такий простий обряд дарує спокій і умиротворіння. Нерідко використовують Святу воду для підтримки здоров'я новонароджених. Якщо малюк вередує, погано спить або часто плаче, умийте його водою. Почаївська вода - це Божі ліки, що мають неймовірну силу.

Зцілення Святою водою

Незважаючи на те, що звичайна і Свята вода не відрізняються за хімічним складом, ефект вони справляють абсолютно різний. Цілюща Почаївська Реліквія дозволяє позбутися від численних хвороб і недуг, як тілесних, так і душевних.

Традиційно воду пьють, проте іноді використовують в якості рідини для омивання тіла. Святиня лікує нерви, очищає кров, печінку, нирки та інші внутрішні органи. При вживанні всередину Почаївська вода усуває запальні процеси, перешкоджає утворенню пухлин і лікує онкологію. Якщо закапувати Святою водою очі, то можна позбутися від глаукоми, кон'юнктивіту, відновити зір.

Можна використовувати Святу воду для примочок, компресів до відкритих ран. Щира Віра і молитва допомагають зцілитися від недуг за лічені місяці. Є свідчення, що Почаївська вода виліковує абсцеси, онкологію, сліпоту, цукровий діабет і навіть такі вроджені захворювання, як заяча губа або вовча паща.

Цілюща вода Почаєва також володіє потужною психотерапевтичною дією. Вона допомагає позбутися від неврозу, тривожності, головного болю, кошмарних снів. Якщо у Вас видався важкий, напружений день, Ви відчуваєте стрес або перевтому, випийте півсклянки води Почаївської Лаври або вмийтеся нею. Напруга піде, а йому на зміну прийде почуття спокою й умиротворіння. Вода гори Почаївської дозволяє нам стикнутися з джерелом Божої благодаті.

Як правильно пити Святу воду Почаєва

Вживати Реліквію можна щодня. Досить додати пару крапель в кухоль звичайної води і випити вранці, щоб надати профілактичну дію на організм. Пити Святу воду в лікувальних цілях рекомендується до їжі. Реліквія Святоуспенської Лаври - це Дар, який зміцнює нас на шляху до Господа. І благодатні властивості Святині проявляються тільки в тому випадку, якщо людина приймає Дар з чистим серцем, вірою і молитвою. Це Святиня, і ставлення до неї має бути дбайливе.

Скільки зберігається цілюща свята вода

Зберігати воду можна протягом довгого періоду часу, так як вона не псується. Є прецеденти, коли Реліквія зберігалася кілька років, залишаючись як і раніше свіжою і кристально-чистою. Традиційно віруючі зберігають Святиню рік, до Хрещення, коли можна поповнити запаси. Але якщо у Вас виникла необхідність в Святій воді, Ви можете зручно замовити її онлайн з доставкою в нашому інтернет-магазині. Завжди в наявності Свята вода Святоуспенської Лаври, відома своїми цілющими властивостями. Продаж благословив Митрополіт Володимир. Пропонуємо Святу воду, яку добувають і розливають на території монастиря. Купити Почаївську воду з доставкою можна в роздріб і оптом. Ціни доступні, а доставка здійснюється в будь-які міста України: Харків, Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя. Завдяки нашому сайту Ви можете замовити Святу воду Почаївської Лаври, не залишаючи меж дома або офіса. Працюємо для Вас цілодобово.