Кукурудзяна крупа - купити Крупи у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кукурудзяна крупа у Житомирі


Кукурудзяна крупа, незважаючи на свою доступну вартість, завоювала серця гурманів по всьому світу. Її люблять за сонячно-жовтий колір, вершковий смак і легкий горіховий аромат. Спочатку кукурудзяна каша з'явилася в Індії і Мексиці. Блюдо прекрасно поповнювало енерговитрати, а закупівля і вирощування не вимагало особливих фінансових затрат. Тому каша кукурудзяна стала основним продуктом харчування в цих країнах, а крупу стали називати «хліб бідняків». Згодом користь крупи кукурудзяної стала відома широкому колу споживачів, а з продукту стали готувати не тільки класичний гарнір, але і інші оригінальні страви.

Якщо ви хочете купити з доставкою кукурудзяну крупу для приготування ситного обіду або вечері, то наш магазин допоможе Вам у цьому. На сайті АкваМаркет можна цілодобово замовити онлайн продукти для корисного і здорового харчування. Менеджери врахують всі Ваші побажання і підкажуть, які товари підійдуть для Вашого персонального готування. Також ми відкриті для співпраці з представниками сегмента HoReCa, пропонуючи їм спеціальні цінові пропозиції при замовленні товарів оптом. АкваМаркет - це дуже смачні продукти для дому або ресторану, оперативна доставка по Києву і Україні, а також кращі ціни для оптових і роздрібних замовників.

Кукурудзяна каша. Користь і особливості

Гарніри та інші страви з кукурудзяної муки не тільки смачні, але і неймовірно корисні. Продукт містить велику кількість клітковини, яка очищає стравохід і покращує травні процеси. Кукурудзяна каша виводить з організму шлаки і токсини, очищаючи тіло зсередини. Також крупа багата на вітаміни, мінерали, мікро- і макроелементи. У ній присутні вітаміни А, групи В, С, Е, К і РР, які надають комплексну дію на організм. Також готова каша кукурудзяна знижує рівень холестерину в крові, знижує ризик серцево-судинних захворювань і нормалізує роботу нервової системи.

Ще одна важлива особливість продукту - відсутність глютену. Страви з кукурудзяної крупи можуть їсти люди з алергією на пшеничну клейковину. Калорійність кукурудзяної каші 86 кКал на 100 грам, за умови, що варили її на воді. Тому вона відмінно впишеться в дієтичний або низькокалорійний раціон. Нерідко каша кукурудзяна стає першим прикормом для дітей. Ось ще кілька корисних властивостей кукурудзяної крупи:

  • Зміцнює імунітет.
  • Покращує стан волосся, нігтів і шкірних покривів.
  • Стимулює процеси регенерації, прискорює загоєння ран і інших ушкоджень.
  • Зміцнює ясна, зубну емаль.

Кукурудзяні зерна мають протизапальну дію, тому допомагають боротися з герпесом і знижують діяльність шкідливих мікробів. Відповідно до недавніх досліджень, кукурудза запобігає розвитку хвороби Альцгеймера. Тому цей продукт обов'язково варто включити в щоденний раціон, адже в ньому поєднується низька калорійність, відмінний смак і величезна користь для організму.

Кукурудзяна каша. З чим подавати

Унікальність даної крупи полягає в тому, що вона зберігає в собі всі вітаміни і мінерали навіть після тривалої термічної обробки. Тому знайти застосування продукту можна в різних гастрономічних сферах. Рецепти з кукурудзяної крупи настільки різноманітні, що Ви легко знайдете блюдо під свій смак і настрій. Маючи здатність вбирати аромат інших інгредієнтів, каша підкреслює смакові якості кожного елемента страви. Кукурузнаяя крупа - це не тільки банош або каша. Це ще й незвичайні десерти, оригінальна випічка, варіативні запіканки. Крупа прекрасно поєднується з м'ясом, сиром, рибою, овочами.

Як варити кукурудзяну кашу

Існують деякі особливості приготування гарніру. Щоб кукурудзяна каша в мультиварці або каструлі вийшла смачною, слід дотримуватися рекомендацій з приготування від досвідчених шеф-кухарів.

Щоб приготувати смачну кашу на воді Вам знадобиться крупа, сіль, цукор, масло. Співвідношення крупи і води 1: 4, тобто на склянку сухого продукту беруть 4 склянки рідини. За кількістю доданої рідини можна регулювати, якою має бути кукурудзяна каша. Якщо Ви хочете надати гарніру вершковий смак, використовуйте 2 склянки води і 2 склянки молока.

Доведіть воду до кипіння, додавши в неї сіль і трохи цукру. Потім засипте крупу і зменшіть вогонь до мінімуму. Скільки варити кукурудзяну кашу залежить від фракції помелу. Але в середньому достатньо 5-7 хвилин для того, щоб гарнір був готовий. Не забувайте помішувати кашу, щоб вона не пригорала. Коли вода вбереться, зніміть кашу кукурудзяну з вогню, додайте олію, накрийте кришкою і залиште на 5-10 хвилин.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете не тільки якісну кукурудзяну крупу, а й інші продукти для кулінарних експериментів. Бринза або інший сир, який допоможе приготувати справжній банош. Або бекон, з яким вийде дивовижна італійська полента.