Олія авокадо - купити Олія, оцет у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Олія авокадо у Житомирі


Олія авокадо - унікальний продукт, що володіє масою позитивних якостей. Незважаючи на те, що культивація авокадо сягає корінням у часи ацтеків, подібний продукт є новинкою для ринку харчових масел. Виробляють його зі свіжої м'якоті плодів, тоді як більшість інших рослинних олій витягують з насіння. Олія авокадо холодного віджиму підходить для прийому в їжу, а в складі продукту зберігається максимум корисних компонентів. Авокадова олія багата антиоксидантами, поліфенолами, але головна цінність її полягає в рекордному вмісті корисних мононенасичених жирів, частка яких досягає 70%. Завдяки високій точці димлення (найвища серед інших харчових масел і становить 250 ° С для нефільтрованого і 270 ° С для фільтрованого) і природної низькій кислотності авокадо масло отримало заслужене місце на кухні. Калорійність олії авокадо становить 885 кКал, проте це не заважає використовувати продукт в раціоні дієтичного харчування, адже користь олії авокадо очевидна.

У нашому магазині Ви можете купити з доставкою будь-які продукти харчування, в тому числі і цей унікальний товар. АкваМаркет пропонує продукцію виключно від перевірених виробників, гарантуючи якість товару і його бездоганний смак. Щоб недорого купити масло авокадо в Києві досить заглянути в наш каталог і оформити замовлення в пару кліків. Нагадуємо, що доставка покриває всю Україну, тому замовити авокадове масло Ви можете незалежно від місцезнаходження.

Корисні властивості олії з авокадо

Завдяки своєму багатому вітамінному складу, цей продукт забезпечує організм людини всіма компонентами, необхідними для нормальної життєдіяльності. Масло корисно для волосся, нігтів і шкіри, оскільки в ньому містяться натуральні антиоксиданти і жирні кислоти. Регулярно вживаючи цей продукт, Ви помітите, що волосся стало більш пружне і блискуче, шкіра відновила тонус, а нігті перестали ламатися. Але це далеко не все, на що здатне масло авокадо. Користь продукту полягає в наступному:

  • Зниження рівня цукру в крові.
  • Стабілізація роботи центральної нервової системи.
  • Прискорення регенерації тканин, що особливо актуально в період відновлення після операцій.
  • Сприятливий вплив на слизову кишечника. Масло сприяє загоєнню дрібних ранок і зняття запалень, що в результаті полегшує симптоматику таких хвороб, як виразка шлунка.
  • Позбавлення від простатиту, артрозу, аденоми простати.
  • Турбота про репродуктивну систему.
  • Зміцнення імунітету.
  • Зміцнення серцево-судинної системи.
  • Покращення роботи травної системи.
  • Прискорення метаболізму і допомога у боротьбі с зайвою вагою.

Тож не дивно, що масло часто використовують не тільки в кулінарії, але і в народній медицині. Багато людей п'ють масло авокадо: як приймати продукт, щоб відчути лікувально-профілактичну дію? Однієї чайної ложки в день буде достатньо. Пити масло краще за 30 хвилин до їжі, а після місяця прийому обов'язково зробити перерву.

Особливості застосування

Унікальні властивості продукту зробили його універсальним засобом в боротьбі за здоров'я, молодість і красу організму. Активно використовують масло авокадо в кулінарії. У якісного масла пікантний смак і вишуканий аромат, в ньому немає холестерину, тому воно легко засвоюється організмом. Тож не дивно, що масло авокадо стало універсальним продуктом для приготування їжі. Його використовують в якості заправки для салатів, маринаду для м'яса, риби та птиці. Висока точка димлення дозволяє використовувати масло авокадо для смаження різноманітних продуктів без шкоди для організму. Вільні жирні кислоти і мононенасичені жири забезпечують маслу стійкість до високих температур. Тому авокадо масло підходить для їжі і ідеально вписується в вегетаріанський, дієтичний раціон.

Знайшло застосування масло авокадо в косметології, оскільки протизапальні і зволожуючі агенти активно впливають на шкіру обличчя і тіла. Продукт заспокоює сверблячу шкіру, живить і зволожує її, захищає від ультрафіолету, відновлює зневоднений епідерміс. Це універсальний косметичний продукт для обличчя і тіла. З нього можна робити живильні і регенеруючі маски, суміші для обгортання або масажу. Також масло авокдо застосовують для збагачення косметичних засобів. Його додають з розрахунку 10 крапель на 10 грам крема, лосьйона або бальзама.

Пропонуємо і Вам випробувати на собі цілющі властивості цього унікального продукту. Замовте авокадо масло онлайн, і ми швидко доставимо його з Києва в будь-яку точку України.