Папір для нотаток - купити Паперова продукція у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Папір для нотаток у Житомирі


Папір для нотаток - прекрасна альтернатива великим записникам. Компактні і зручні листочки дозволяють швидко записати необхідну інформацію, не забувши жодної деталі. Користуються такою продукцією бізнесмени, секретарі, школярі і зайняті мами. Коли під рукою є папір для записів, ніякі важливі дані не будуть втрачені. Перевагою листочків є можливість викинути замітки, коли вони перестають бути актуальними, щоб перейти до нових завдань.

Вперше папір для записів з'явився у продажу на початку 80-х років минулого століття. Тоді на прилавках магазинів спочатку запропонували стопки окремих листочків, а потім блок паперу з клейовою основою. Подібна інновація відразу ж знайшла своїх шанувальників. Паперовою продукцією стали користуватися в офісах, в школах і навіть в домашніх умовах. Тож не дивно, що в 1999 році липкий папір для заміток був внесений до переліку головних винаходів ХХ століття за версією журналу Fortune.

Папір для нотаток дозволяє:

  • Записувати плани на день.
  • Складати список покупок в магазині або на ринку.
  • Робити позначки під час телефонної розмови.
  • Залишати записки колегам або членам сім'ї.
  • Комфортно вчити нові слова.
  • Систематизувати інформацію під час навчального або робочого процесу.

Клейкий папір і його різновиди

Блоки листів для записів відрізняються за різними параметрами: розмір, форма, колір, наявність або відсутність лініювання, кількість аркушів в одній упаковці або блоці. Також грає роль такий показник, як щільність паперу. Середній показник - 80-115 г / м, проте є в продажу і інші варіанти. Покупцям сьогодні запропонований великий асортимент продукції. Стікери випускають з малюнком або без, матові і глянсові. Сам блок може мати стандартну форму, або ж квадратні листочки закручують на клейову основу у вигляді спіралі, утворюючи тим самим оригінальну конструкцію.

Папір для нотаток з клейовим краєм набагато зручніший, що звичайні листи. Завдяки клейовий смузі, яка є на кожній сторінці, стікери можна кріпити на будь-яку поверхню. Це значно розширює сферу застосування паперової продукції. Приклеюючи фігурні стікери на стіл, робочу поверхню, холодильник або двері, можна залишати записки або важливі послання. А після використання листочок легко зірвати без сліду на поверхні, куди він був приклеєний.

Крім стандартних форм (коло, овал, квадрат, прямокутник) блок паперу може виглядати як фрукт, ягода, мордочка тварини і т.д. Такі варіанти особливо популярні у дітей, школярів і представниць прекрасної половини людства.

Чому варто купити папір для нотаток на АкваМаркет

Оскільки основними споживачами канцелярії є працівники всіляких офісів, покупка якісних товарів з швидкою доставкою залишається пріоритетним завданням в організації роботи компанії. АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли купити з доставкою папір для нотаток оптом і в роздріб за найкращою ціною. Наш магазин працює на українському ринку не перший рік. Ми завоювали репутацію надійного і перевіреного постачальника товарів для офісу. Ви можете замовити у нас блок для нотаток:

  • Високої якості. В наявності паперова продукція таких відомих брендів, як Buromax, Economix, Axent і ін. Ці компанії не потребують додаткової реклами.
  • За доступною ціною. Якщо Ви замовите товари для офісу оптом, можете розраховувати на додаткові знижки.
  • Універсального застосування. Листи для записів однаково ефективні при будь-яких умовах. Вони стануть в нагоді кожному, незалежно від соціального статусу, посади або спеціалізації.
  • Різного формату і розмірів. Широкий асортимент задовольнить потреби всіх покупців.

АкваМаркет співпрацює тільки з лідерами українського та зарубіжного виробництва паперової продукції. Тому замовляючи папір для записів в нашому магазині, Ви можете бути впевнені в його бездоганній якості. Серед наших постійних клієнтів - великі корпорації, мережеві компанії, державні та навчальні заклади, представники малого та середнього бізнесу. Здійснити оплату і замовити товар можна цілодобово. Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя - де б Ви не знаходилися, посилка буде доставлена ​​максимально швидко.