Засоби індивідуального захисту - купити Гігієна у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Засоби індивідуального захисту у Житомирі


Вірусна пандемія Covid-19 зумовила високий попит на засоби індивідуального захисту. Респіратори, захисні рукавички, маски медичні перетворилися на дефіцит. Якщо раніше купити в Києві респіратор прагнули тільки власники спеціалізованих підприємств, то сьогодні ситуація змінилася. Швидке поширення коронавірусу збільшило необхідність населення в ЗІЗ. У числі затребуваних товарів виявилися всі види респіраторів, антисептики, бахіли. Не всі магазини і аптеки були готові до подібної ситуації, тому купити оптом рукавички нітрилові в Києві сьогодні досить складно. Але не у випадку, якщо Ви звернулися в інтернет-магазин АкваМаркет. Наш сервіс працює цілодобово, щоб забезпечити жителям України можливість купити з доставкою необхідні засоби індивідуального захисту. Наш онлайн-каталог надає широкий асортимент товарів для побутового або промислового використання. Якісні, сертифіковані аксесуари для забезпечення охорони праці співробітників підприємств, а також захисних заходів в умовах вірусної пандемії. Сьогодні респіратор з вугільним фільтром - один з ефективних способів захиститися від коронавируса Covid-19. Тому подібні ЗІЗ знайшли застосування не тільки на виробництві, а й у побуті.

Навіщо на підприємствах потрібні засоби індивідуального захисту

Захисні рукавички, костюми, окуляри повинні бути присутніми на підприємствах з огляду на особливості їх діяльності. Багато професій пов'язані з шкідливими умовами виробництва, здатними спричинити проблеми зі здоров'ям. Крім того, деякі виробничі процеси потенційно небезпечні і травматичні. Напівмаска, комбінезон ЗМ, нарукавники і інші ЗІЗ обов'язково застосовуються для індивідуального захисту працівників від шкідливих виробничих факторів.

Аксесуари нового покоління, запропоновані в нашому онлайн-каталозі, відповідають нормативним вимогам техніки безпеки і охорони праці. Це гарантує повну безпеку співробітників, а також правильну організацію робочих і виробничих процесів. Ви можете вигідно купити оптом ЗІЗ в Києві для виконання будь-яких потенційно небезпечних робіт, а також захисту від зараження короновірусом. Вас порадує широкий асортимент, а також високі споживчі властивості запропонованої продукції.

Класифікація засобів індивідуального захисту

Поділ ЗІЗ на категорії здійснюється за їх безпосереднім призначенням. У нашому каталозі Ви знайдете усі актуальні аксесуари, в числі яких:

  • Захисний одяг. Комбінезони, фартухи, костюми для надійного захисту тіла від впливу бруду, пилу або інших потенційно небезпечних факторів.
  • Засоби захисту рук. Рукавички нітрилові, вінілові, нарукавники, краги. Великий вибір розмірів і колірних рішень. Є звичайні одноразові рукавички, а також щільні рукавиці для виконання спеціалізованих робіт.
  • Засоби захисту ніг. Бахіли, тапочки, черевики Ви можете купити в Києві за найнижчими цінами.
  • Засоби захисту очей і обличчя. Захисні окуляри відкритого і закритого типу, напівмаски, щитки лицьові обов'язкові для людей, які працюють з електроінструментом.
  • Засоби захисту голови. Шоломи, каски, берети, шапки та інше аксесуари актуальні для застосування на будівельних майданчиках, де є ризик травми про важкі конструкції.
  • Засоби захисту органів дихання. Найбільш популярна категорія ЗІЗ, в яку входять респіратори, напівмаски, фільтри, протигази, маски медичні.

Види респіраторів

В умовах вірусної пандемії респіратори виявилися найбільш затребуваними засобами індивідуального захисту. Тому варто докладніше розглянути класифікацію подібних виробів. Щоб забезпечити надійний захист від шкідливих речовин і пилу маска повинна щільно прилягати до обличчя, а також фільтрувати повітря. Класифікація респіраторів здійснюється за різними ознаками:

  • Призначення. Від пилу, аерозолів, універсальні (комбіновані).
  • Пристрій. З клапаном або без клапана.
  • Особливості використання. Одноразові або багаторазові.
  • Захисні властивості. Повітряні, очищуючі, комбіновані.

Також важливим критерієм для вибору є клас захисту респіраторів. Тут є дві групи виробів: фільтруючі та з подачею повітря. Респіратор з вугільним фільтром очищає повітря і робить його безпечним для людини. Другий тип респіраторів має більш складну конструкцію. Він оснащується патроном або балоном, який подає чисте повітря користувачеві. Респіратори з подачею повітря використовують в умовах критичних забруднень, коли фільтруючі моделі не справляються з очищенням.

Купити з доставкою засоби індивідуального захисту

АкваМаркет пропонує своїм клієнтам замовити онлайн спецодяг або захисні аксесуари в широкій розмірній сітці. В наявності рішення преміум-класу, а також бюджетні, але не менш якісні варіанти. Ми готові комплексно вирішити питання закупівлі ЗІЗ для спеціалізованих підприємств, а також пропонуємо роздрібним клієнтам вигідні цінові пропозиції та оперативну доставку товарів в регіони. У нашому магазині Ви знайдете:

  • Медичні маски в широкому діапазоні розмірів і брендів-виробників.
  • Засоби захисту рук, голови від Mercator Medical, Ampri, Med Comfort.
  • Антисептики і дезінфектори в будь-якому обсязі тари.
  • Змінні фільтри для респіраторів.

Менеджери магазину охоче проконсультують і підкажуть, як вибрати респіратор, з огляду на специфіку діяльності та Ваші побажання. Доставка в Київ, Харків, Дніпро, Одесу здійснюється в мінімальні терміни. На АкваМаркет Ви знайдете тільки сучасні, якісні засоби індивідуального захисту, які створюють безпечні умови праці і надійно захищають від несприятливих факторів.