Нарукавники - купити Засоби індивідуального захисту у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Нарукавники у Житомирі


Одноразові нарукавники - це зручний і практичний засіб захисту від небажаних забруднень або контакту з потенційно небезпечними речовинами. Вони використовуються в медицині, харчовій та хімічній промисловості, ветеринарній практиці, індустрії краси. Нарукавники допомагають безпечно і комфортно працювати з хімічними матеріалами або хімікатами. У харчовій промисловості нарукавник - такий же обов'язковий атрибут спецодягу, як шапочка або рукавички.

Сьогодні можна купити нарукавники з щільного поліетилену або спанбонду. Довжина виробів варіюється в межах 35-40 см, а ширина сягає 20 см. Ці особливості дозволяють застосовувати нарукавники не тільки в промисловості, але і в побуті. Вироби абсолютно універсальні і підходять користувачам будь-якої комплекції. У верхній і нижній частині нарукавника розташована м'яка еластична гумка, яка надійно фіксує виріб на руці. Завдяки доступній ціні і високій практичності нарукавники завоювали величезну популярність. Це недорогий і ефективний спосіб захистити руки і забезпечити гігієнічність робочого процесу.

Де знайшли застосування одноразові нарукавники

Всупереч поширеній думці, подібні вироби застосовуються не тільки в медичних установах. Деякі особливості нарукавників забезпечили їм величезну популярність серед споживачів. Вироби можна побачити:

  • У сфері обслуговування. Перукарі, стилісти, косметологи, візажисти часто використовують нарукавники поліетиленові під час надання послуг. Фарба і інші речовини здатні зіпсувати одяг майстра, а також пошкодити шкіру, якщо фахівець працює в формі без рукавів. Нарукавники повністю захищають передпліччя і роблять роботу комфортною.
  • У мистецтві. Напевно Ви бачили нарукавники для художників. Вони виготовлені з особливого матеріалу, тому ідеально підходять для творчості.
  • В будівництві. Під час приготування клею, фарби, шпаклівки та інших сумішей фахівцям буквально доводиться бруднити руки. Захисні нарукавники виключають потрапляння сумішей на руки, а робочий почувається комфортно і безпечно.
  • У дослідних установах і лабораторіях. Засоби захисту підвищують безпеку проведення досліджень, дослідів і експериментів з використанням реагентів.
  • У харчовій промисловості. Якісні нарукавники медичні запобігають потраплянню сміття і бруду в продукти або готові страви. Ці засоби захисту вкрай необхідні там, де потрібно підтримувати максимальну чистоту і гігієнічність робочого процесу.

Купити нарукавники оптом в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує всім бажаючим замовити захисні нарукавники онлайн з доставкою по всій Україні. В наявності вироби з тканих і нетканих матеріалів, які можна купити оптом і в роздріб. В онлайн-каталозі є кольорові і однотонні вироби, упаковки різного об'єму, нестерильні і стерильні нарукавники будь-якого розміру. Кожна позиція в каталозі має докладний опис із зазначенням особливостей товару та його точної вартості. Тому Ви легко підберете вироби на свій смак і гаманець. Щоб купити в Києві медичні нарукавники досить витратити кілька хвилин, оформивши заявку через корзину онлайн. Доставка здійснюється в будь-яку точку України зручною для клієнта транспортною компанією. Перш, ніж використовувати вироби, уважно прочитайте інструкцію і рекомендації, як правильно одягнути нарукавники, щоб не порвати їх.