Антибактеріальне мило - купити Засоби індивідуального захисту у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Антибактеріальне мило у Житомирі


Боротьба з вірусами, бактеріями і шкідливими мікроорганізмами вкрай важлива в сезон захворювань. Пандемія коронавируса нависла над українцями у вигляді серйозної загрози. І в цей час слід посилено дотримуватися особистої гігієни, щоб захистити організм від інфікування. Мило антибактеріальне застосовується не тільки в місцях з високою відвідуваністю людей, але і в домашніх умовах. Такий косметичний продукт ефективно очищає шкіру від різних забруднень, а також надає дезинфікуючу дію. Це можливо завдяки тому, що виробники додають до складу антибактеріального мила такі компоненти:

  • Антисептики.
  • Триклозан.
  • Натуральні ароматизатори.
  • Екстракти рослин і трав.
  • Біологічно активні речовини.

У комплексі з поживними компонентами, оливковою олією, мінеральними речовинами мило дбайливо доглядає за шкірою рук, а також створює захисний бар'єр проти вірусів. У нашому магазині Ви можете цілодобово купити в Києві антибактеріальне мило Сейфгард, Трікломед, Activex. Зверніть увагу, що крім стандартних форматів упаковки на АкваМаркет з'явилися дойпаки, пластикові ємності з дозатором, а також герметичні ПЕТ-пакети. Продукція представлена ​​в різній ціновій категорії, починаючи від дешевого мила і закінчуючи варіантами преміум-сегмента. Покупці завжди можуть підібрати оптимальний товар, щоб недорого купити в Києві мило антибактеріальне оптом чи вроздріб. Оперативно доставляємо товар по Києву і Україні навіть в умовах карантину.

Антибактеріальне мило і звичайне. У чому різниця

Продукти відрізняє єдиний критерій - склад. У антибактеріальне мило входять компоненти-антисептики, в числі яких домінує триклозан. Ця речовина ефективна проти бактерій, грибків і вірусів. Дослідження показали ефективність антибактеріального мила щодо 20 актуальних бактеріальних штамів. Обидва продукти діють однаково, проте ефект від миття після антибактеріального мила тримається довше. Тому в реальному житті, коли є ризик зараження, мило з триклозаном буде більш ефективно з точки зору зниження бактеріального забруднення.

Антибактеріальне мило і його ефективність

У розпал пандемії коронавируса українці шукають найбільш дієві способи очистити руки від потенційно небезпечних речовин. Цілком логічно виникає питання, чи ефективно мило з антибактеріальними властивостями. Результати численних досліджень, оглядів, порівнянь підтверджують ефективність антибактеріального мила. До складу таких продуктів входять потужні антисептики (наприклад, триклозан або триклокарбан) і дезінфектори, які навіть в малій концентрації забезпечують дезінфікуючий ефект. Мило руйнує клітинну оболонку бактерій і перешкоджає їх подальшому розмноженню.

Думка лікарів непохитна: щоб захиститися від зараження потрібно мити руки. Згідно зі статистикою, регулярне миття рук знижує захворюваність на гострі респіраторні захворювання на 21%, тоді як обробка санытайзером дієва всього на 16%. Висновок очевидний. Щоб захиститися від коронавируса потрібно регулярно мити руки. І антибактеріальне мило Сейфгард підійде для цих цілей найкращим чином. Щоб захиститися комплексно можна використовувати мильний розчин і в інших цілях. Застосування антибактеріального мила:

  • Дезінфекція поверхонь мильним розчином.
  • Очищення рук і шкіри від забруднень, вірусів, бактерій.
  • Виконання прибирання в будинку, де є домашні тварини.
  • Прання одягу або інших тканин.

Як правильно мити руки

Пандемія коронавируса змушує нас мити руки якомога частіше. Однак виявилося, що багато хто не знає, як робити це правильно. Боротьба з вірусами буде успішною лише в тому випадку, якщо Ви миєте руки правильно. Як це зробити. Нанесіть антибактеріальне мило на шкіру рук і ретельно розітріть по всій поверхні, включаючи зап'ястя і області під нігтями. Оскільки у мила є дезінфікуючі властивості, воно подіє швидко. Намилюйте руки протягом 20-30 секунд, після чого змийте мильну піну з шкіри. Ретельно просушіть руки. Оскільки мило повністю замінює дезінфектор, додаткова обробка шкіри після миття не потрібно.

Купити онлайн в Києві антибактеріальне мило

Ми розуміємо, наскільки важливо зараз забезпечити покупців якісними товарами та засобами індивідуального захисту. Тому АкваМаркет працює цілодобово, поставляючи антибактеріальне мило, медичні маски, антисептики по всій Україні. У нашому каталозі Ви знайдете великий вибір мила з антибактеріальним ефектом, яке вироблене згідно високим санітарно-гігієнічним стандартам. Замовляйте мило онлайн, а ми доставимо його до Ваших дверей.