Зубна паста для ясен - купити Зубна паста у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Зубна паста для ясен у Житомирі


Кожному з нас відомо головне правило догляду за порожниною рота: ретельна чистка зубів двічі на день. Однак ця проста процедура для деяких людей стає серйозним випробуванням на увазі високої чутливості ясен. Звичайна чистка призводить до появи крові. Ясна запалюються і трохи кровоточать, що загрожує більш серйозними проблемами аж до втрати зубів. Як правильно організувати догляд за порожниною рота людям з чутливими яснами? Відповідь проста - грамотно підібрати аксесуари і пасту. Оскільки проблема кровоточивості ясен досить широка, топові виробники зубних паст Paradontax, Sensodyne, Marvis, Lacalut випускають спеціальні лікувально-профілактичні продукти, призначені для вирішення подібної проблеми. Пасти для ясен сприятливо впливають на стан зубів і навколишніх їх м'яких тканин, ефективно усуваючи запальні процеси і кровоточивість.

Проблеми з яснами: причини

Виникає кровоточивість ясен через різні захворювань, в числі яких пародонтоз, виразки порожнини рота, бактеріальні інфекції або гінгівіт. В результаті ясна трохи припухають, червоніють і стають занадто чутливі. Будь-які механічні дії призводять до того, що ситуація погіршується. Ось ще кілька причин, за якими виникають проблеми з яснами:

  • Погана гігієна порожнини рота. Якщо погано чистити зуби, то на них утворюється невеликий м'який наліт. Згодом він твердне і стає щільним, утворюючи зубний камінь. Він тисне на ясна, подразнюючи м'які тканини, створюючи умови для запалення і кровоточивості.
  • Травма. Іноді кров з'являється від того, що людина занадто ретельно чистить зуби. Докладаючи серйозні зусилля або використовуючи щітку з жорсткою щетиною, Ви ризикуєте пошкодити м'які тканини. Але ж навіть невеликої подряпини досить для того, щоб утворилася інфекція.

У деяких випадках слабкі ясна - це своєрідний подарунок, яким природа нагороджує людину. І якщо в вищевказаних випадках кровоточивість - явище тимчасове, то для власників слабких ясен - це постійна складова життя. Доводиться шукати оптимальні доглядові продукти і аксесуари для гігієни порожнини рота. Про них ми і поговоримо докладніше.

Зміцнення ясен за допомогою зубної пасти

Перше, що при кровоточивості ясен порадить лікар - змінити зубну пасту. Тут потрібні особливі продукти, які не подразнюють слизову оболонку, делікатно очищають емаль і знімають запалення. Зубна паста для ясен має особливий склад, завдяки якому надає лікувально-профілактичну дію. До пасти додають щітку з м'якою щетиною, яка делікатно очищає ротову порожнину і зуби від залишків їжі і нальоту.

Якісна паста для ясен усуває хворобливі відчуття, викликані чутливістю ясен і зубів. Вона знімає запалення, сприяє загоєнню ранок і мікротріщин, знімає набряк. Закріпити ефект можна за допомогою спеціального ополіскувача.

Лікувальна паста для зміцнення ясен. Яку вибрати

Якщо уважно придивитися до асортименту, то можна знайти абсолютно різні лікувальні пасти. У кожного продукту свої властивості і особливості. Як вибрати пасту для зміцнення ясен, щоб вирішити проблему? В першу чергу, звертайте увагу на склад. Всі зубні пасти для ясен діляться на великі категорії в залежності від використаних активних компонентів. Які варіанти доступні:

  • Зубні пасти з хлоргексидином. Будучи універсальним антисептиком, хлоргексидин добре зарекомендував себе в стоматології. Його використовують для боротьби з вірусними та бактеріальними інфекціями в порожнині рота. Паста з хлоргексидином ефективно усуває набряки, стимулює регенерацію м'яких тканин, знімає больові відчуття. Однак такі пасти використовують виключно циклами, вони не підходять для постійного застосування, оскільки притупляють чутливість рецепторів язика і можуть фарбувати зубну емаль.
  • Зубні пасти з екстрактами трав. Популярні народні засоби йдуть в хід в боротьбі за здорову і гарну посмішку. Трав'яні екстракти знімають подразнення, сприяють загоєнню ранок і виразок, знімають запалення, мають антибактеріальні та антисептичні властивості. У гострі періоди запалень паста з трав'яними екстрактами зніме больові відчуття. Крім того, такі пасти використовуються як профілактичний і загальнозміцнюючий засіб.
  • Зубні пасти з фторидами. Активний інгредієнт проти карієсу також корисний при кровоточивості ясен. Пасти з фторидами зміцнюють м'які тканини, сприяють їх відновленню. Пропадає гіперчутливість і загальний стан порожнини рота значно поліпшується.
  • Зубні пасти з антиоксидантами. Такі продукти суттєво знижують хворобливі відчуття, стимулюють кровообіг в м'яких тканинах. Пасти з антиоксидантами перешкоджають росту патогенної мікрофлори, що в свою чергу зменшує утворення зубного нальоту і зубного каменю. Пасти зубні з антиоксидантами однаково ефективні як для лікування, так і для профілактики кровоточивості ясен.

Купити зубну пасту для ясен в Києві

Якісні лікувальні пасти, а також щітки та зубні нитки Ви можете недорого замовити онлайн в магазині АкваМаркет. Ми відібрали найкращі продукти для гігієни порожнини рота. Пасти від топових виробників за низькими цінами. Тільки якісні товари і 100% оригінал. Замовляйте пасту для ясен Лакалут Актив або Splat з доставкою по Києву та Україні. У нашому магазині діють знижки для оптових покупців, але й роздрібні замовники будуть приємно здивовані доступністю цін і оперативністю доставки. Працюємо в умовах повного локдауна, без перерв і вихідних.