Зубна паста від карієсу - купити Зубна паста у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Зубна паста від карієсу у Житомирі


Карієс - це досить неприємне захворювання ротової порожнини, яке може привести до серйозних наслідків. За своєю суттю карієс є процесом гниття, який руйнує тверді тканини зуба. Невилікуваний карієс призводить до таких ускладнень, як пульпіт, періодонтит, утворення кіст або гранульом, а в гіршому випадку - видалення зуба. Тому вкрай важливо вчасно лікувати карієс у дітей і дорослих. Причини карієсу досить різноманітні. Найчастіше виникає хвороба через характер харчування, особливості мікрофлори ротової порожнини та процесу слиновиділення. Надлишок простих вуглеводів, вживання подрібненої їжі викликає утворення нальоту, в якому розмножуються мікроорганізми, здатні зруйнувати тверді тканини зуба. Тому так важливо стежити не тільки за раціоном харчування, але і станом імунітету, якістю питної води і вживаних продуктів.

Зубна паста від карієсу і її особливості

Профілактика карієсу починається з малого. Важливо не тільки розібратися, як правильно чистити зуби, але і знайти ефективну пасту з протівокаріозною дією. Лікувально-профілактичні пасти мають певний склад, в якому містяться особливі речовини. Вони не тільки делікатно очищають тверді і м'які тканини ротової порожнини, але і відновлюють, а також зміцнюють зубну емаль. Найбільш ефективні зубні пасти від карієсу мають в складі:

  • Фторсвмісні компоненти. Ця речовина застосовується для боротьби з діяльністю бактерій. В оптимальної концентрації фтор, що входить до складу зубної пасти, зміцнює емаль і вбиває патогенну мікрофлору.
  • Кальційвмісні компоненти. Ці речовини збагачують емаль і зміцнюють її структуру. Найчастіше в зубній пасті такого типу міститься лактат, гліцерофосфат, пантотенат, а також біокальций (гідроксиапатит), який за будовою максимально наближений до природної структури зуба.

Одночасно з цим з зубних паст для лікування і профілактики карієсу спеціально прибирають деякі складові, в числі яких хлоргексидин, лаурилсульфат натрію, сахарин. Навіть барвники в складі здатні порушити кислотне середовище, сприяючи тим самим стрімкому розвитку захворювання.

Кращі зубні пасти від карієсу

Вибір лікувально-профілактичних паст сьогодні великий, тому покупці не відчувають дефіциту в подібних засобах. Питання інше: як вибрати зубну пасту від карієсу, яка точно допоможе впоратися з проблемою. Безумовно, радитися з цього приводу краще зі стоматологом, який підбере відповідний продукт з урахуванням медичної історії і стану зубів пацієнта. Але є перелік виробників, які так чи інакше зарекомендували себе в даному сегменті. Найчастіше покупці вибирають такі пасти від карієсу:

  • Посилена формула і подвійний зміст фториду забезпечує потужну профілактичну і лікувальну дію. Паста добре захищає ротову порожнину від розмноження бактерій, освіжає подих, зупиняє ріст осередків ураження зубної емалі.
  • Фторовмісна зубна паста з формулою потрійного захисту. Ефективно зміцнює зубну емаль, видаляє наліт, освіжає подих і надає лікувально-профілактичну дію на слизову оболонку пародонту.
  • Зубна паста італійського виробництва, яка в Європі зарекомендувала себе завдяки бездоганній якості і дієвості. Паста добре очищає ротову порожнину від нальоту і залишків їжі, перешкоджає розмноженню бактерій, захищає від карієсу. Паста Marvis не містить барвників або агресивних хімічних речовин, тому універсальна в застосуванні і підходить навіть для чутливих ясен.
  • Профілактична зубна паста з перевіреною дією. Містить ряд делікатних ферментів, які м'яко розчиняють зубний наліт і зменшують запальні процеси, що утворилися в пародонті або слизовій оболонці порожнини рота.

Також в списку лідерів знаходяться зубні пасти Blend-a-Med, Biomed, Splat, Colgate, Das Experten. Використовувати засоби рекомендується 2-3 рази на день в залежності від особливостей стану пародонту.

Купити зубну пасту від карієсу

Не завжди спеціалізовані зубні пасти продаються в звичайних магазинах. Покупцям доводиться витрачати чимало часу, щоб знайти потрібний продукт. Набагато простіше замовити зубну пасту онлайн на сайті АкваМаркет, адже в нашому каталозі є окрема сторінка, присвячена виключно зубним пастам з протівокаріозною дією. В наявності найкращі лікувально-профілактичні зубні пасти від топових брендів, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Зверніть увагу, що наш склад відвантажує продукцію навіть в умовах суворого локдауна. Товари доставляються в будь-яку точку країни, незалежно від місцезнаходження покупця.