Засоби від цвілі - купити Засоби для ванної у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Засоби від цвілі у Житомирі


Цвіль - це нагальна проблема для багатьох українців. Поява грибка в будинку або квартирі вимагає миттєвої реакції. Вирішувати питання стоїть негайно, оскільки спори цвілі швидко розповсюджуються по приміщенню, утворивши нові зони ураження. Чому з'являється цвіль

  • Погана герметизація.
  • Підвищена вологість.
  • Недостатня освітленість приміщення.
  • Відсутність вентиляції або її некоректну роботу.

Страждають від грибка не тільки власники приватних будинків, але і квартир. Найчастіше грибок з'являється в пральні, ванній кімнаті, сирому погребі. Утворюються зони ураження на балконах або в кухнях, під стелею або на стінах, якщо покрівля або фасади були неякісно утеплені. Від подібної проблеми не застрахований ніхто.

Чим небезпечна цвіль

Не варто недооцінювати грибок, який з'явився в приміщенні. Він не тільки псує естетику, а й негативно позначається на стані здоров'я мешканців або відвідувачів. Спори грибка мають властивість швидко поширюватися по повітрю, поражаючи нові ділянки. Наявність цвілі створює ідеальні умови для розмноження патогенної мікрофлори. У приміщенні стає більше бактерій, мікробів, що провокують різні захворювання: алергічні реакції, головний біль, захворювання шкіри. Згідно з дослідженнями, саме цвіль стає причиною виникнення астми. Спори вражають верхні дихальні шляхи, поступово погіршуючи стан здоров'я людини.

Саме тому вкрай важливо своєчасно купити засіб від цвілі і вирішити проблему. Більш того, експерти радять регулярно проводити обробку потенційно небезпечних зон з метою профілактики появи грибка. У нашому онлайн-магазині Ви можете знайти якісні і перевірені засоби від цвілі, які швидко видаляють спори грибків різних видів. Завдяки застосуванню спеціальної побутової хімії Ви легко позбудетеся від цвілі в домашніх умовах.

Як прибрати цвіль

Слід розуміти, що проста прибирання у ванній кімнаті не допоможе прибрати проблему. Слід купити засіб від цвілі і обробити їм джерело зараження. Раніше для цих цілей використовували народні засоби: соду, перекис водню, оцет. Однак подібні засоби малоефективні і не прибирають джерело цвілі. Сучасні антигрибкові засоби допомагають швидко і дієво вирішити проблему. До складу засобу від цвілі входять активні речовини, здатні видалити спори грибка. При цьому немає потреби виконувати механічну чистку поверхонь, яка в інших випадках лише сприяє поширенню спор всередині приміщення. Якісна побутова хімія - запорука чистоти приміщення, а також Вашої безпеки.

Особливості засобів від цвілі:

  • Потужні антисептичні властивості.
  • Ефективне видалення спор грибків на будь-яких поверхнях, включаючи штукатурку, побілку або шпалери.
  • Зручна форма випуску.
  • Збалансована формула, що забезпечує тривалий ефект після застосування засобу.
  • Швидка робота. Щоб побачити результат знадобиться не більше 20 хвилин.

Запропоновані в АкваМаркет антигрибкові засоби сертифіковані і безпечні для домашніх тварин. Вони однаково ефективні як для промислового, так і для побутового використання. У нашому онлайн-каталозі запропоновані чистячі засоби для ванної від провідних європейських і українських брендів Bagi, Cillit Bang, Sama.

Асортимент антигрибкових засобів

АкваМаркет відібрав найкращі засоби від грибка, представлені на світовому ринку побутової хімії. Різноманітний асортимент дозволить підібрати препарат з урахуванням особливостей приміщення, ступеня ураження та фінансових можливостей клієнта. Які засоби від цвілі запропоновані в нашому каталозі:

  • антіплесень з хлором. Агресивна побутова хімія, ефективна проти грибків будь-якого виду. Використовується для будь-яких приміщень: ванної кімнати, басейну, загальних душових в фітнес-клубах, лазнях. Працює на твердих поверхнях: плитка, камінь, кераміка). Завдяки наявності хлору у антигрибкового засоба є відбілюючі властивості.
  • антіплесень без хлору. Більш щадні засоби, призначені для прибирання в будь-яких приміщеннях. В якості діючої речовини використовується активний кисень, безпечний для людини і тварин. Великий плюс таких препаратів - нейтральний запах.

Також в нашому магазині цілодобово можна замовити засоби для захисту від цвілі. Препарати з профілактичними властивостями, які використовують для обробки місць з підвищеним ризиком появи грибка (кути, ванні кімнати, віконні прорізи і т.д.). Доставляємо замовлення по Києву і Україні, економимо Ваш час і кошти.