Крем для тіла - купити Косметика для тіла у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Крем для тіла у Житомирі


Наше тіло вимагає не менше догляду, ніж обличчя. Безумовно, шкіра тіла не настільки чутлива і сприйнятлива до зовнішніх чинників, та й вона потребує турботи. Популярні бренди випускають величезну кількість косметичних засобів, покликаних допомогти нашому тілу. Одним з них є крем для тіла. Він володіє живильною, зволожуючою, тонізуючою дією. Завдяки густій консистенції дана емульсія ідеально підходить для використання в холодну пору року, коли наша шкіра найбільш потребує додаткового живлення і захисту. Однак це далеко не все, на що здатні сучасні креми. Виробники сміливо експериментують зі складом, надаючи продуктам ті чи інші властивості. В результаті на полицях магазину можна знайти емульсію для будь-яких цілей.

Склад крему для тіла

Компонентно продукт являє собою з'єднання жирових речовин, води, біологічно активних компонентів і емульгаторів для зв'язування. Варіюючи процентний вміст того чи іншого інгредієнта можна надати продукту ті чи інші властивості. Так, це може бути зволожуючий крем для тіла, що перешкоджає випаровуванню вологи з шкіри, або масажний крем з антицелюлітним ефектом, який бореться з апельсиновою кіркою і підвищує естетичність шкірного покриву.

Залежно від складу креми для тіла діляться на жирові і емульсійні. Перші містять жири (стеарин, вазелін, ланолін) і ефірні масла, рослинні компоненти, ароматизатори. Емульсійні креми випускають двох типів: масло-вода і вода-масло. У першому випадку емульсії виходять більш рідкі, тому використовуються для легких денних кремів. А ось склади вода-масло густі і щільні, тому підходять в якості компонента масажних, поживних, антивікових косметичних продуктів.

Класифікація в залежності від дії

Косметику ділять на певні групи в залежності від ефекту, який вона надає. В залежності від дії креми для тіла бувають:

  • Зволожуючі. Розроблені з урахуванням потреб сухої шкіри. Швидко усувають лущення, почервоніння, подразнення. Не містять спирту або інших компонентів, які витягують з шкіри вологу. Зволожуючий крем для тіла Nivea, Dove зробить шкіру оксамитовою і гладкою на дотик.
  • Живильні. Як правило, застосовуються в холодну пору року, коли шкіра потребує додаткового підживлення вітамінами. Поживний крем для тіла на 70% складається з жирної основи, володіє щільною текстурою, містить вітаміни А, Е, С. При нанесенні на поверхні епідермісу утворюється захисна плівка, що перешкоджає пересиханню або обмороженню.
  • Зміцнюючі. Завдяки вмісту незвичайних екстрактів, продуктів бджільництва, муцина або гіалуронової кислоти підвищують еластичність і міцність шкірних покривів. Зміцнюючий крем від розтяжок Weleda з натуральною кавою або морськими водоростями захищає шкіру в період вагітності, після пологів, після різкого набору або скидання ваги. Ефективний помічник для всіх, у кого підвищений ризик появи розтяжок на грудях, стегнах і животі.
  • Антицелюлітні. З подібною проблемою стикається кожна жінка, незалежно від віку чи виду діяльності. Антицелюлітний крем для тіла в поєднанні з правильним харчуванням і спортивними заняттями здатний надати приголомшливу дію. Ямочки на стегнах і сідницях стануть менш помітні, тургор покращиться, піде рихлість і в'ялість.
  • Масажні. Збагачуються поживними і зволожуючими компонентами, щоб забезпечувати комфортне ковзання і додатково живити шкіру під час процедури. Продукти випускаються як для дорослих, так і для дітей. Крем для масажу може володіти тонізуючою, живильною, антицелюлітною, заспокійливою дією.
  • Сонцезахисні. Ці креми містять сонцезахисний фактор (SPF) і захищають шкіру від УФ-променів. Незамінні при тривалому перебуванні на відкритому сонці.
  • Лікувальні. Використовуються в комплексній терапії всіляких шкірних захворювань. Допомагають позбутися від вугрової висипки, варикозного розширення вен, дерматиту, синців або порізів, опіків.

Це далеко не повний перелік того, що можна купити в магазині. Всі ці та інші косметичні продукти по найприємнішою ціною Ви можете замовити онлайн на сайті АкваМаркет. В наявності продукція перевірених і популярних брендів: Body Natur, Dove, Nivea, Weleda. Користь і ефективність кремів перевірена в лабораторних умовах, а якість гарантована виробником. Наші менеджери охоче підкажуть, як підібрати крем для тіла з урахуванням Ваших потреб і фінансових можливостей. 100% оригінальна косметика з доставкою по Києву та Україні.