Пакети для льоду - купити Аксесуари для льоду у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пакети для льоду у Житомирі


Пакетики для заморозки льоду за популярністю обходять навіть спеціальні пластикові форми. Пояснюється це просто. Пакети для заморозки більш компактні і зручні у використанні. У виробів є спеціальна зав'язка, яку потрібно зафіксувати після наповнення. Це вбереже вміст від витікання. При цьому витягти одну кульку льоду з ємності неймовірно просто. Пакети для зберігання льоду тонші  за форми. Отже, вода в них замерзає набагато швидше, що дозволяє приготувати лід швидше. При цьому матеріал не пропускає всередину сторонні аромати, тому лід не вбирає запахи з морозильної камери. Крім того, на відміну від форми харчові пакети для льоду гнучкі і їх можна розташувати в холодильнику в будь-якому положенні: горизонтально, вертикально і навіть по діагоналі. Упаковки розраховані на 24 кульки, чого цілком достатньо для одного завантаження.

Купити пакети для льоду за вигідною ціною Ви можете в даному розділі каталогу АкваМаркет. Якісні і безпечні вироби, виготовлені з харчових полімерів. Пакети для льоду Фрекен Бок не мають стороннього запаху, міцні і практичні. Ви можете купити їх в роздріб або оптом, замовивши необхідну кількість упаковок онлайн. Зверніть увагу, що для оптових замовників діє спеціальна ціна.

Пакети для льоду і їх переваги

Крім очевидних плюсів, якими володіють поліетиленові пакети для зберігання льоду, є ще кілька аргументів на їх користь. Незважаючи на те, що пакети по суті одноразові, вони набагато зручніші і гігієнічніші за багаторазові форми. Посудіть самі, пакети використовуються тільки раз, їх не потрібно мити, просушувати. У формах часто з'являється неприємний запах від сусідніх продуктів, які зберігаються в морозилці. З поліетиленовими одноразовими пакетами такого точно не відбудеться. У числі переваг продукції можна також виділити такі нюанси:

  • Пакети для приготування льоду стійкі до зовнішніх впливів, не протікають і не проколюються при незначному контакті з гострими предметами. Тому переміщати їх в морозилці можна без страху, що вони порвуться.
  • Поверхня пакетів гнучка. Завдяки такій особливості лід можна зберігати навіть у переповненій морозилці, де критично мало місця.
  • Простота використання. Кожен освоїть пакети для льоду, як користуватися виробами зрозуміє навіть дитина. На випадок, якщо Ви купуєте вироби вперше, на упаковці є схема.
  • Мінімум місця для зберігання. Порожні пакети займають небагато місця, тому їх простіше розмістити на кухні.

Замовити пакети для льоду онлайн

Швидко приготувати лід для напоїв важливо не тільки в домашніх умовах, але і на кухні бару, ресторану або кафе. Пакет для льоду дозволить Вам заощадити час і заморозити потрібну кількість крижаних кульок за короткий проміжок часу. А наш магазин допоможе придбати будь-які види пакетів для льоду від топових брендів. Фрекен Бок, Дрібниці Життя, Ваш бюджет - всі ці та багато інших виробників безпосередньо постачають нам якісні поліетиленові пакети для приготування льоду. Будь-які розміри і форми, ціна від 6 грн за упаковку і можливість замовити пакети з доставкою в Київ і по Україні. Наш магазин працює цілодобово, щоб своєчасно відправляти покупки наших клієнтів. Комбінуйте замовлення і економте ще більше. В наявності продукти, напої, соки, фрукти, елітний алкоголь і інші товари для будинку або офісу.