Безлактозне масло - купити Масло та маргарин у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Безлактозне масло у Житомирі


Безлактозне вершкове масло відрізняється від звичайного лише тим, що в ньому немає лактози. В іншому жирність і смак продуктів повністю ідентичний. Однак в ході виробничого процесу лактозу в вершковому маслі примусово ділять на глюкозу і галактозу, щоб тим самим поліпшити засвоюваність продукту. При цьому безлактозне масло це смак і аромат звичного нам вершкового масла тільки без ризику негативних наслідків з боку травної системи. Продукт повністю безпечний для здоров'я, містить життєво важливі поживні речовини, білки і вітаміни. Серед інших корисних компонентів масла безлактозного можна відзначити:

  • Кальцій, який бере участь у формуванні нових клітин і тканин.
  • Калій, що поліпшує регулювання водного балансу організму.
  • Вітамін D, який бере участь в засвоєнні кальцію і покращує розвиток кісткових тканин.
  • Вітаміни групи В, необхідні для нормального функціонування зору, зміцнення імунітету, поліпшення обмінних процесів.

Навіщо виробляють безлактозні продукти

Більшості людей нічого не варто випити склянку молока або з'їсти бутерброд з маслом. Однак є й ті, у яких вживання звичайних молочних продуктів провокує неприємні абдомінальні симптоми, такі як нудота, здуття живота, діарея, підвищене газоутворення. Пов'язано це з тим, що шлунок не здатний перетравлювати лактозу.

Як виробляють безлактозние продукти

Традиційно кількість лактози в продуктах зменшується в процесі ферментації. Наприклад, коли визріває сир або сквашується кефір, то лактоза розпадається природним чином. Для примусового розщеплення використовується технологія мембранної фільтрації. У сировину додають певний фермент, завдяки якому виробники отримують продукт, ідентичний за смаком і ароматом, але з вмістом лактози менше 0,01%. Примітно, що калорійність безлактозного масла нижче, оскільки продукт містить на 35% менше вуглеводів.

Користь масла безлактозного аналогічна користі звичайного продукту. Вершкове масло без лактози входить в список дієтичних продуктів, які допустимі в рамках суворої дієти або харчування за принципами ЗСЖ. Однак з огляду на високу калорійність, слід дотримуватися рекомендованих добових норм споживання продукту. У цьому випадку Ви не помітите негативних наслідків ні з боку органів шлунково-кишкового тракту, ні з боку збільшення маси тіла.

Купити масло безлактозне з доставкою

Кілька років тому людям, що страждають гиполактазією (саме так називається в медичній сфері непереносимість лактози), доводилося відмовляти собі у вживанні улюблених молочних продуктів. Однак сьогодні ситуація змінилася, тому що в продажу з'явилося безлактозне масло, склад якого адаптований під особливості функціонування організму людини з непереносимістю.

В даному розділі магазина АкваМаркет Ви можете купити безлактозне масло Latter, Valio, Montanari Gruzza, замовивши його онлайн з доставкою по Києву та Україні. Ми пропонуємо 100% натуральні, смачні, корисні безлактозні продукти, які можна застосовувати в дієтах і схемах харчування людей, які страждають гиполактазією. Вершкове масло без лактози - це приємний смак і молочний аромат, натуральний склад і однорідна текстура. Вся продукція сертифікована і пройшла багатоетапний контроль якості. Наявність різних форматів і розмірів упаковки дозволить підібрати продукт в рамках будь-яких потреб. А для оптових клієнтів діють спеціальні знижки, що дозволяють додатково заощадити на придбанні безлактозного вершкового масла великими партіями. Продукт підходить для приготування випічки, десертів, інших страв або в якості основного інгредієнта для тостів, бутербродів, канапе. Не відмовляйте собі в молочці. Замовте безлактозне масло з доставкою і побалуйте себе корисними продуктами харчування без шкоди для здоров'я.