Епілятори - купити Техніка для догляду та краси у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Епілятори у Житомирі


Епілятор представляє собою зручний і функціональний електроприлад, призначений для видалення небажаного волосся шляхом висмикування волосків разом з волосяними цибулинами. Деякі жінки вважають цей прилад знаряддям тортур, адже процес відбувається досить болісно. Навіщо мучити себе епілятором, якщо можна просто поголити ноги, пахви або зону бікіні? Відповідь проста: видалення волосся шляхом сухої або вологої епіляції дає більш якісний результат. Шкіра залишається гладкою протягом 3-4 тижнів, тому повторювати процедуру немає необхідності. У разі використання бритви насолодитися тривалою гладкістю шкіри не вийде, так як повторювати процедуру доведеться раз в два-три дня. Епілятори виривають волоски з коренем, а це в свою чергу уповільнює ріст волосся на більш довгий час. Від бритви волосся росте густіше і швидше.

Сучасні виробники побутової техніки придумали кілька способів знизити больові відчуття від процедури. Неприємні відчуття від вищипування волосків з тіла можна практично звести до нуля. Залежить це від того, який прилад Ви підберете.

Принцип дії епілятора

Пристрій оснащується обертаючоюся головкою, на якій знаходяться металеві диски. Стикаючись з шкірою, вони захоплюють волоски і видаляють їх з коренем, як пінцет. Залежно від способу роботи є такі види епіляторів:

  • Дискові. Основним робочим елементом тут виступають металеві диски. По мірі обертання вони стикаються один з одним, чіпляють волоски і видаляють їх.
  • Пінцетні. Тут використовуються не диски, а спеціальні пластини. Вони роблять щипки, витягають і висмикують волоски на оброблюваній ділянці шкіри.

Також останнім часом користуються попитом портативні лазерні епілятори. Працюють вони так само, як і професійні лазерні системи, що використовуються в салонах краси. Шляхом сильного нагріву лазер руйнує клітини, що містять пігмент меланін. Луч проникає від кінчика волосини безпосередньо всередину цибулини і тим самим знищує її. Процес займає мілісекунди. Однак подібні пристрої поки залишаються досить дорогими, та й безпека процесу лазерної епіляції поки не вивчена повністю. Тому механічні пристрої залишаються на піку популярності.

Якщо Ви все ще роздумуєте над тим, що краще - епілятор або бритва - пропонуємо оцінити переваги вищипування волосків:

  • Тривалий ефект після процедури.
  • Видалення навіть найкоротших волосків.
  • Відсутність протипоказань.
  • Немає необхідності ходити в салон.
  • Підходить для всіх типів шкіри і волосся.
  • Економія грошей за рахунок тривалого використання.
  • Відсутність подразнення шкіри, яке часто виникає після використання бритви.
  • Можливість обробки будь-яких зон. Сьогодні можна купити в Києві епілятор з насадками для особи, для брів, для зони бікіні.

Вдало підібраний апарат позбавить Вас від турбот, пов'язаних з регулярним голінням і видаленням небажаного волосся. Щоб не розчаруватися в придбанні, потрібно відразу визначитися, що потрібно: варіанти насадок, тип, колір, формат. Чим точніше параметри вибору техніки, тим більша ймовірність купити епілятор саме для Вашого випадку.

Як вибрати епілятор

Є ряд критеріїв, на які потрібно звертати увагу перед придбанням техніки. Обов'язково враховуйте такі моменти:

  • Фірма виробник. Незважаючи на достаток торгових марок, є кілька брендів, які залишаються незмінними лідерами ринку. Техніку цих брендів неодноразово оцінювали фахівці. Якщо Вам потрібен надійний, функціональний, якісний прилад, вибирайте епілятор Філіпс, Браун, Ровента.
  • Знеболювання. Поважають себе виробники давно подбали про те, щоб процес видалення небажаного волосся був максимально комфортним. Сьогодні можна купити епілятор з заморожуванням, масажем, обдуванням. Кожен варіант гарантує зниження чутливості шкіри, що мінімізує больові відчуття під час епіляції.
  • Спосіб роботи. Є пристрої для вологого епіляції і для сухої епіляції. Першими можна користуватися в душі або ванні, другими не можна працювати під джерелом води.
  • Комплектація. Додаткові насадки розширюють функціональні можливості пристрою, тому що насадкою можна обробити зону декольте, обличчя або брови. Наприклад, якщо модель для сухої епіляції додатково має триммер, можна попередньо зрізати волосся, а після - вискубувати.
  • Зручність зберігання і транспортування. Набагато приємніше купити епілятор, який має мішечок або косметичку для зберігання насадок, мережевого шнура.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете епілятори від кращих світових виробників. Наші консультанти допоможуть підібрати апарат, розкажуть, як користуватися пристроєм місце і які можливості має конкретна модель. В наявності пристрої для сухої і для вологої епіляції, з насадками для брів, для зони бікіні. Щоб купити з доставкою епілятор скористайтеся онлайн-каталогом. Прийом заявок на сайті проводиться цілодобово. Вся техніка продається з гарантією. 100% оригінал, швидка доставка і широкий асортимент моделей на будь-який смак і гаманець.