Ель - купити Пиво у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ель у Житомирі


Ірландський ель багато хто сприймає як більш міцний сорт пива. Однак даний алкогольний напій дещо відрізняється від класичних лагерів. Перш, ніж замовити кухлик елю в місцевому барі, варто трохи більше дізнатися про цей напій. Він має свої особливості і нюанси виробництва, які і надають йому характерний смак. Ель вважається справжньою англійською класикою. І ми пропонуємо Вам ближче познайомитися з цим чудовим напоєм. АкваМаркет пропонує купити з доставкою ель від провідних світових виробників. Смачний, міцний, в міру пряний алкогольний напій доступний до замовлення онлайн в будь-яких обсягах. Для оптових замовників робимо приємні знижки, щоб покупка залишила тільки позитивні враження.

Ель. Особливості та відмінності від пива

Любителі пива напевно знайомі з таким сортом, як ель. Однак не всі знають, чим відрізняється ель від пива. У напоїв є принципові відмінності, і порівнювати їх між собою не варто. По суті, всі пивні напої діляться на дві великі групи - елі і лагери (класичне пиво). Відрізняються вони за різними характеристиками, включаючи смак, тип бродіння і культуру вживання.

Якщо Ви любите пиво, ель здивує відсутністю хмелю в рецептурі. Завдяки такій особливості напій готується швидше, а також має характерний солодкуватим післясмаком. Також відрізняє ель фруктовий насичений букет, який формується травами і спеціями. Їх додають в сусло замість хмелю. Тип бродіння напою верховий при високій температурі (15-24 ° C). Також застосовують спеціальну дріжджову закваску, яка в процесі бродіння виділяє велику кількість ефірів і вищих спиртів, які формують багатий смак і аромат. Лагери пастеризують і фільтрують, а ель - це нефільтрований і не пастеризований алкогольний напій. Калорійність становить 41 ккал на 100 мл напою.

Пиво ель має міцність 4-9%. Деякі сорти виходять більш міцними, а вміст спирту досягає 12%. Скільки градусів в еле залежить від термінів приготування. Чим довше готується напій, тим міцнішим він виходить.

Ще одна принципова відмінність пива ель - спосіб подачі. Лагери подають у високих і вузьких стаканах циліндричної форми. Щоб відчути палітру смаку і букет ароматів елю його розливають в келихи на ніжці з широкою горловиною або в винні фужери.

Ель пиво і його види:

  • Коричневий (Brown Ale). Приготований на основі темного ячмінного солоду. Відрізняється солодким смаком і горіховим ароматом. Має бурштиновий колір.
  • М'який (Mild Ale). М'який, незрілий напій світло-коричневого забарвлення і з найменшою міцністю.
  • Бурштиновий (Amber Ale). Справжня класика для цінителів. Унікальний насичений аромат, карамельні ноти і солодкуватий смак.
  • Гіркий (Bitter). Легкий напій з приємною гіркуватістю. Гармонійно доповнить як щільну вечерю, так і легкі закуски.
  • Білий (Blonde Ale). Відрізняється найбільш світлим пшеничним відтінком і густою піною. У букеті уловлюються ноти коріандру.
  • Стаут (Stout). Найміцніший і насичений ель темного кольору. У рецептурі присутня карамель, а сировина обробляється спеціальним чином. В результаті напій отримує характерну міцність і насиченість смаку.

Це далеко не всі види елю, купити які Ви можете в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет відібрав найкращі напої з багатим смаком і ароматом. Шанувальникі елю неодмінно знайдуть у нас свій ідеальний сорт. В наявності ель Baladin, Flying Dog, привезений безпосередньо з заводів-виготовлювачів. Оцініть справжній смак оригінального ірландського елю, приготованого в кращих традиціях. Сайт працює цілодобово, а замовлення обробляються максимально швидко. Замовте елітний алкоголь сьогодні і вже завтра отримаєте його в своєму місті. АкваМаркет - це можливість вигідно купити з доставкою ель кращих світових виробників. Ціни радують, якість гарантована, а асортимент постійно поповнюється новинками. Не пропустіть надходження нових смаків і сортів!