Ваза для квітів - купити Декор для дому у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ваза для квітів у Житомирі


Ваза є досить поширеним видом флористичного аксесуара і знайдеться вона практично в кожному домі. Проте, найчастіше вибору цього аксесуара споживачі не надають особливого значення. Хоча від якості і стилістики вази багато в чому залежить не тільки гармонійність композиції, але і скільки простоїть букет. Оригінальна ваза стане декором інтер'єру, а також послужить ємністю для зберігання квіткової композиції. Саме тому сучасні вироби відрізняються за різними параметрами. У продажу можна знайти такі види ваз:

  • Вуличні і домашні (екстер'єрні та інтер'єрні).
  • Підлогові і настільні.
  • Для букетів або одного окремого квітки.
  • Декоративні (не призначені для зберігання води) і квіткові.

Також сучасні вази для квітів випускаються у всіляких формах, розмірах, стилістичних виконаннях. Покупців порадує достаток матеріалів, представлених на ринку. Залежно від матеріалу змінюється як дизайн ємності, так і її ціна. Давайте розглянемо найбільш затребувані рішення.

Матеріал вази

Кожному матеріалу притаманні свої експлуатаційні характеристики. Тому перед покупкою важливо уважно ознайомитися з можливостями того чи іншого товару. Так, керамічні варіанти зберігають квіти свіжими максимально довго. Пояснюється це тим, що кераміка здатна «дихати». Вода в таких ємностях не застоюється, тому букет не загине вже на другий чи третій день. А ось метал і пластик діють діаметрально протилежно. У такому посуді квіти швидко в'януть. Саме тому дизайнерські вази з металу або полімерних матеріалів частіше застосовуються в якості декоративних елементів.

Фарфор асоціюється з минулим. Саме такі вази подобались представникам старшого покоління. Фарфорова ваза для квітів з ручним розписом виглядає витончено і елегантно, як справжній витвір мистецтва. Сьогодні вартість таких виробів досить висока, але вони, як і раніше, користуються у покупців незмінним попитом. Найтонший фарфор з рідкісних сортів блакитної глини ідеально підходить для зберігання флористичних композицій.

Керамічна ваза для квітів популярна як доповнення до легких і світлих інтер'єрів. Часто такі ємності випускають з етнічним оформленням, що надає їм особливу родзинку. З кераміки добре виглядає ваза для квітів для підлоги. Вона витримає навіть найважчий букет і добре збереже його свіжість.

Ваза скляна на сьогоднішній день один з найбільш доступних варіантів. При цьому покупців порадує різноманіття дизайну. Такі вази бувають на будь-який випадок. Вони практичні, довговічні і добре зберігають флору. Скляна ваза - прекрасний вибір для подарунка. На неї можна нанести пам'ятне гравіювання або оригінальний малюнок. А прозорі ємності з невигадливим оформленням додадуть інтер'єру легкість.

Ваза кришталева для багатьох здається пережитком минулого, адже саме такі вироби прагнула отримати кожна радянська сім'я. У складі цього скла є свинець, тому матеріал володіє особливим блиском і дзвінкістю. А ще він неймовірно прозорий. Кришталеві вази красиво заломлюють світло, грають при різному освітленні.

І нарешті, вази з пластика. Вони дешеві і можуть бути як прозорими, так і кольоровими. Однак матеріал швидко покривається подряпинами, втрачає привабливий зовнішній вигляд, тому, скоріше, може використовуватися в короткостроковій перспективі. Навряд чи пластикова ваза може служити презентабельним і значущим подарунком.

Як на рахунок оформлення

Сучасні вази - це не тільки хай-тек, але і незмінна класика. Виробники враховують потреби потенційних покупців, тому випускають вази в незвичайному і традиційному дизайні. Дизайнерські вази здатні підкорити з першого погляду, дивуючи сміливими формами і креативним поєднанням декору. Але присутня у продажу і стримана класика. Вона елегантна, лаконічна, але неймовірно вишукана.

Як вибрати форму вази для букета

Щоб флористична композиція виглядала красиво важливо правильно підібрати не тільки розміри і матеріал вази, а й її форму. Так, для довгих квітів підійдуть вази висотою в третину довжини квітки. Великі і об'ємні букети обов'язково розміщують у великих ємностях невеликої висоти. Вони можуть бути круглими або довгастими. Так у вази посилюється підстава і підвищується стійкість. Вибираючи форму, пам'ятайте про пропорції. Букет не повинен тонути в ємності, але квітам також не повинно бути тісно.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете купити з доставкою вази для квітів за найвигіднішими цінами. В наявності вироби різних форм і розмірів. Вази круглі, прямокутні, ємності в формі пляшки, пісочного годинника, чаші. Онлайн-каталог - це достаток варіантів і можливість купити вазу в Києві з доставкою по всій Україні.