Фарба для взуття - купити Догляд за взуттям у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Фарба для взуття у Житомирі


Навіть самі акуратні люди з часом помічають, що їх взуття втратило минулий лиск. Шкіряні, замшеві туфлі і черевики втрачають вигляд, стають менш привабливими. Однак мало хто замислюється про те, що погіршення зовнішнього вигляду з часом призведе до втрати експлуатаційних характеристик. Без належного догляду взуття почне тріскатися, буде пропускати воду і з часом повністю зіпсується. Усунути подібні дефекти за допомогою взуттєвого крему або безбарвного бальзаму неможливо. Слід купити фарбу для взуття, яка відновить рівномірний колір вироба. Про необхідність реставрації кажуть такі нюанси:

  • На виробі з'явилися помітні подряпини або потертості.
  • Є плями або сліди забруднень, які не вдається видалити звичайною мийкою.
  • Матеріал вигорів на сонці і втратив насиченість відтінку.
  • Є бажання кардинально змінити вид взуття, перефарбувавши його в новий колір.

До фарбування взуття варто ставитися як до творчого процесу. Справитися з завданням не так вже й складно, якщо у вас під рукою є якісна фарба. Магазин АкваМаркет реалізує високоякісні та оригінальні товари по догляду за взуттям від кращих виробників. У нашому каталозі зібрано великий асортимент взуттєвої фарби Salamander, Salton, Silver, яка підходить для професійного та побутового використання. Ми гарантуємо доступні ціни і швидко доставляємо замовлення з Києва по всій країні. Фарба для взуття з доставкою по Україні, найкраща ціна і можливість замовлення оптом.

Переваги сучасної фарби для взуття

Побоюючись зіпсувати виріб, багато споживачів віддають взуття в майстерню. Однак пофарбувати чоботи і туфлі можна своїми руками в домашніх умовах. Адже сучасні засоби по догляду за взуттям максимально наближені за якістю до професійної взуттєвої косметики. Фарба для взуття, купити яку Ви можете в магазині АкваМаркет, володіє такими незаперечними перевагами:

  • Натуральний склад, в якому немає токсичних речовин або сполук.
  • Просте і легке нанесення, схема обов'язково покроково написана на упаковці.
  • Можливість обробки будь-яких матеріалів, в тому числі замші і нубуку.
  • Величезна палітра відтінків, серед яких неодмінно знайдеться потрібний колір.
  • Швидке висихання покриття без плям або розводів.
  • Доступна ціна.

Види фарби для взуття

Асортимент подібних товарів сьогодні в магазинах досить широкий, тому проблеми з вибором у покупців виникають, скоріше, від достатку, ніж від нестачі. Догляд за взуттям відрізняється за різними параметрами, тому і вибирають його уважно, вивчивши всі характеристики.

Якщо Ви думали, що стандартна палітра має на увазі класичні відтінки чорного і коричневого, то це глибока помилка. Чорна фарба, безумовно, найбільш затребувана. Але також у продажу є і синя фарба, темно-зелена фарба, коричневі кольори. Покупцям доступні різні відтінки, в тому числі і біла фарба для взуття.

Продукцію випускають в різній формі: порошок, рідина, крем, спрей-фарба для взуття. Аерозольні склади останнім часом найбільш популярні на увазі зручності нанесення. Однак перед тим, як вибрати варіант консистенції, краще вивчити всі особливості і розібратися в тому, як виконати реставрацію взуття найкращим чином.

Також класифікують матеріали за цільовим призначенням. Фарба для шкіряного взуття - найбільш поширений варіант, затребуваний у покупців. Не менш популярна фарба для замші і нубуку. Оскільки такі матеріали мають зовсім іншу структуру поверхні, фарба для замшевого взуття забезпечує рівномірне зафарбовування лискучих і вицвілі ділянок з одночасним відновленням структури матеріалу. Фарба для нубуку діє схожим чином. Всі склади адаптовані під потреби і особливості матеріалу, який потрібно реставрувати.

Як наносити фарбу на взуття

Результативність реставрації безпосередньо залежить від того, наскільки дотримані рекомендації з нанесення складу. Безумовно, точні поради, як пофарбувати взуття, вказані безпосередньо на упаковці. Але є загальні рекомендації, яких варто дотримуватися:

  • Перед реставрацією взуття потрібно помити і ретельно висушити.
  • Для того, щоб фарба лягла рівно, поверхню виробів слід знежирити.
  • Якщо на взутті є декоративні елементи, які не потрібно фарбувати, краще заклеїти їх скотчем або поліетиленовою плівкою.
  • Уважно вибирайте колір фарби, щоб він точно збігався з початковим кольором (якщо мова йде про часткове фарбування). І пам'ятайте, що після висихання фарба для взуття стає світлішою.
  • Після фарбування обов'язково використовуйте фіксуючий склад, який збереже насиченість кольору.

Якісна фарба для взуття дозволить виконати реставрацію улюбленої пари туфель в домашніх умовах. Обійдеться таке фарбування набагато дешевше, ніж в майстерні. Фірмові фарби для взуття обирайте в цьому розділі нашого інтернет-магазину.