Форми для випічки - купити Кухонне приладдя у Житомирі, доставка води у Житомирі - АкваМаркет
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Форми для випічки у Житомирі


Форма для випічки незамінний атрибут на кожній кухні. Подібний посуд створений для того, щоб готувати різні страви в духовій шафі. В даному розділі сайту АкваМаркет Ви можете купити з доставкою форми для запікання для професійного або побутового використання. В онлайн-каталозі знайдуться ємності будь-яких розмірів і форматів, одноразовий і багаторазовий посуд з прекрасними експлуатаційними характеристиками. Всі товари відповідають високим стандартам якості, тому Ви можете бути впевнені в безпечності продукції. АкваМаркет - це широкий вибір форм для випічки за ціною виробника, які можна купити з доставкою по Києву та Україні.

Геометрія на будь-який смак

Перше, на що звертають увагу покупці - це форм-фактор. Ємності випускаються в різних варіантах і межі фантазії тут практично немає. Можна замовити форму круглу, квадратну, прямокутну, трикутну, овальну, багатогранну. Також є варіанти для кексів, для хліба, форми у вигляді краплі, серця, тварин, фруктів і т.д. Примітно, що у кожного виду є своє призначення, наприклад:

  • Круглі форми використовують для приготування коржів, тортів, бісквітів, кішів і піци.
  • Овальні, прямокутні та квадратні форми частіше застосовуються для запікання м'яса, риби, овочів.
  • Вузькі прямокутні ємності відмінно підходять для випічки великих кексів або хліба.
  • Фігурні форми використовуються для приготування нестандартних десертів.

Найбільш затребувані у покупців форми для випічки кексів, а також великі ємності круглої і прямокутної форми.

Види форм для випічки і їх особливості

Ще один важливий критерій вибір ємностей - матеріал, з якого виготовлена ​​форма. Саме матеріал забезпечує виробу ті чи інші властивості, що в подальшому визначає сферу застосування ємностей. У продажу є:

  • Силіконові форми. Привертають увагу завдяки різноманіттю дизайну і яскравим відтінкам. Вони гнучкі, приємні на дотик, легкі і неймовірно зручні в експлуатації. Силіконова форма для випічки підходить практично для будь-яких цілей. Головне - вибрати правильний розмір і форму. Зверніть увагу, що в невеликих силіконових формах можна готувати не тільки гарячі, але і холодні десерти без випічки. Приємним бонусом буде можливість легко витягти блюдо з ємності завдяки її пластичності. Однак такий посуд не подають до столу, і розрізати вироби в ньому не рекомендується, так як можна пошкодити матеріал.
  • Керамічні форми. Виглядають стильно і неймовірно естетично. Незважаючи на значну вагу, керамічна форма ідеально підходить для приготування різноманітних страв і десертів. Матеріал рівномірно нагрівається, забезпечує хороше пропікання продуктів. Крім того, кераміка абсолютно екологічна, при нагріванні не виділяє потенційно небезпечних або токсичних речовин. Різноманіття форм, розмірів і відтінків дозволить підібрати ємність на будь-який смак. Керамічний посуд можна подавати відразу на стіл, розрізати в ньому м'ясо або пироги.
  • Скляні форми. Ще один красивий і екологічний матеріал, який за властивостями і характеристиками близький до кераміки. Жаростійка скляна форма для запікання підійде тим, хто любить готувати в духовці м'ясо, пироги з заливкою, гарніри і рагу. Однак варто пам'ятати, що скло боїться перепадів температур. Тому нагрівати і охолоджувати скляні форми потрібно поступово.
  • Тефлонові форми. Легкі, універсальні, безпечні і практичні. Завдяки наявності антипригарного покриття готувати в такій ємності набагато простіше. Однак тефлон боїться механічних впливів, тому перш, ніж розрізати торт або піцу, краще вилучити готовий виріб з ємності. Ще однією перевагою тефлонового посуду для духовки є доступна вартість. Такі форми на 30-40% дешевше скляних або керамічних.

Нероз'ємні і роз'ємні форми

Відрізняються за конструкцією. Нероз'ємні представляють собою єдину ємність, яка не має знімних деталей або елементів. А ось роз'ємні форми для тортів або пирогів дозволяють легше витягувати готовий виріб. Наприклад, це може бути ємність зі знімним дном або розсувними стінками. В результаті бісквіт, кекс або пиріг набагато простіше витягти з форми для запікання. Готова страва зберігає свій вигляд і не деформується, виглядає красиво, навіть якщо трохи прилипла до бортів або дна. Роз'ємні варіанти частіше роблять із алюмінію з антипригарним покриттям. Цей матеріал залишається щільним навіть при невеликих маніпуляціях з конструкцією.

Багаторазові й одноразові форми для випічки

Матеріали багаторазових форм докладно розібрані вище. Для виробництва одноразових ємностей використовують картон, щільний пекарський папір, алюміній. Якщо вибрати якісні вироби і використовувати їх відповідно до рекомендації виробника, це абсолютно безпечно. Єдиним недоліком є ​​те, що кожен раз доведеться купувати нові форми. Однак тут є і плюси. Можна не морочитися з відмиванням брудного посуду. Достатньо використовувати форму один раз, після чого її можна викинути. У деяких умовах це досить зручно. У разі одноразових ємностей важливо купити дійсно якісну продукцію, оскільки дешеві форми для випічки від невідомих виробників можуть виготовлятися з порушенням технологій і стандартів. Отже, в якості і безпеки подібного продукту виникають сумніви. Тому якщо Вам потрібно купити одноразові форми для пасок або кексів, краще віддати перевагу виробам перевірених брендів.