Сто пудов, 250 г, крохмаль, Картопляний, м/у
Сто пудов, крохмаль, Картопляний отримують з бульб картоплі. Він випускається у формі порошку білого або злегка жовтуватого кольору. Крохмаль використовують в якості згущувача для кремів, соусів, супів, кисілів, а також додають в тісто. Випічка з додаванням крохмалю виходить більш м'якою та повітряною.
Порошок картопляний містить калій і є джерелом складних вуглеводів, які легко засвоюються організмом і забезпечують його енергією. Картопляний крохмаль торгової марки Сто пудов випускається в картонній коробці, зручній для його зберігання.
Особливості суміші Сто пудов:
- надає випічці пористу структуру;
- використовується в якості натурального згущувача.
- є джерелом вуглеводів і калію.
ХАРАКТЕРИСТИКИ СТО ПУДОВ, 250 Г, КРОХМАЛЬ, КАРТОПЛЯНИЙ, М/У | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Крахмал |
Кількість | 1 |
Вага, г | 250 |
Тип | Картопляний |
Бренд | Сто пудов |
Країна виробник | |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки