Маска захисна тришарова, оригінальна мельтблаун, 50 шт., Китай - купити Маски у Житомирі, доставка води АкваМаркет
Артикул: 60023 4,0

Маска захисна тришарова, оригінальна мельтблаун, 50 шт., Китай

Тимчасово відсутній

Про оригінальну тришарову медичну маску можна сміливо сказати, що вона є надійним засобом індивідуального захисту людини від бактерій. Вона виробляється з тришарового нетканого матеріалу, відмінною рисою якого є високий коефіцієнт бактеріальної фільтрації.

При пошитті Оригінальних тришарових медичних масок застосовується спеціальна технологія, яка передбачає наявність складок збільшеної глибини. Завдяки цьому вони більш природно розміщуються на обличчі і не утрудняють дихання.

Екологічно безпечний матеріал, з якого виготовлена ​​Медична тришарова маска, не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Еластичні петлі дозволяють надійно фіксувати цей засіб захисту на обличчі, попереджаючи його спадання. Також вони роблять маску підходящою на будь-який розмір обличчя.

Головною особливістю медичної маски від саморобної є наявність носового зажиму, завдяки якому маска надійно фіксується на обличчі і не сповзає.

Тривалість носіння маски становить 1,5 - 2 години.

ХАРАКТЕРИСТИКИ МАСКА ЗАХИСНА ТРИШАРОВА, ОРИГІНАЛЬНА МЕЛЬТБЛАУН, 50 ШТ., КИТАЙ
Вид Для обличчя
Кількість 50
Тип Маска
Країна виробник Китай
Кількість в упаковці, шт. 50
Для Для усіх
Тип продажу Поштучно
Призначення Для обличчя
Класифікація Засіб гігієни
Доставка Cьогодні
Оплата товару
Оплата картою на сайті або в мобільному додатку в момент оформлення замовлення. Безготівковий розрахунок згідно виставленого рахунку (тільки для юридичних осіб). Готівкою кур'єру під час отримання товару на підставі товарного чека.
Доставка товару
Доставка Нова Пошта Доставка Курьером
Відгуки (2)
096312**** 16.03.2021

матеріал маски не самий поганий, який зараз зустрічається в аптеках (відповідає ціні). в пачці 2шт виявились без резинок взагалі. одну вдягла вранці - при зніманні відірвалась резинка (така ситуація вперше за рік користування масками, отже справа не в моїх руках, а все ж в якості виробу)

AquaMarket

Дякуємо, Наталіє, за Ваш відгук. Передамо інформацію постачальнику. 

067858**** 14.04.2020

Наконец, нормальные маски по адекватной цене. 15,90 грн/ шт - в аптеке покупала по 20 грн (вопрос: как в аптеке может быть дороже?). Спасибо, Аквамаркет.

AquaMarket

Спасибо, Наталья, за Ваш отзыв. Мы стараемся, что в нашем ассортименте было все необходимое, особенно во время карантина.


Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки
Рекомендовані продукти
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: 80323
Товар відключений
Артикул: off68631
Товар відключений
Артикул: 81168
Товар відключений
Артикул: 81169
Товар відключений
Артикул: 11512
Товар відключений
Артикул: off68630
Товар відключений