Tess, Асорті, 9 х 40 г, Чай Тесс, Набір листового чаю - купити Набори чаю, подарункові набори у Житомирі, доставка води АкваМаркет
Артикул: 21366 4,3

Tess, Асорті, 9 х 40 г, Чай Тесс, Набір листового чаю

Тимчасово відсутній

Набір Tess (Тесс) складається з 9 видів благородних сортів чорного і зеленого чаю які гармонійно доповнені соковитими фруктами і ягодами, ароматними пелюстками квітів.

Sunrise (санрайз) - смак чаю шляхетний і виразний, адже поєднує в собі міцність і терпкість чорного чаю і свіжий, яскравий аромат.

Earl Grey (Ерл Грей) - натуральний чорний цейлонський чай з бергамотом. Кислинка цедри лимона і апельсина гармонійно поєднується з міцним смаком чорного чаю і свіжістю бергамота.

Style (Стайл) - зелений китайський крупнолистовий чай. Чай Стайл має свіжий квітковий аромат і насичений смак зеленого чаю.

Flirt (Флирт) - зелений китайський чай з шматочками стиглої полуниці. Смак чаю Флірт дуже ніжний і приємний, адже полуниця надає солодкість.

Thyme (Тайм) - натуральний цейлонський чай з ароматом лимона і чебрецю. Гірський чебрець надає пряність і гіркоту, а цедра легку кислинку і свіжість, підкреслюючи смак терпкого чорного індійського чаю.

Goldberry (Голдберрі) - натуральний чорний чай з ароматом обліпихи і айви. Айва надає солодкість і терпкість, а обліпиха легку кислинку, підкреслюючи пряний смак традиційного цейлонського чорного індійського чаю.

Lime (Лайм) - зелений китайський чай з лаймом, пелюстками квіток і ароматом лимона. Класичний зелений чай гармонійно поєднується з кислинкою соковитого лайма.

Orange (Оранж) - чорний чай з цедрою і ароматом апельсин. Соковитий апельсин гармонує класичним смаком чорного чаю.

Pleasure (Плежур) - чорний чай з шипшиною, яблуком, пелюстками квітів і ароматом тропічних фруктів. Шипшина надає терпкість, яблуко солодкість і свіжість.

ХАРАКТЕРИСТИКИ TESS, АСОРТІ, 9 Х 40 Г, ЧАЙ ТЕСС, НАБІР ЛИСТОВОГО ЧАЮ
Упаковка Картон
Вид Розсипний
Вага, г 40
Тип Чай
Бренд Tess
Країна виробник Україна
Тип фасування Розсипний
Кількість в упаковці, шт. 9
Вид чаю Чорний, зелений, фруктовий
Доставка Cьогодні
Оплата товару
Оплата картою на сайті або в мобільному додатку в момент оформлення замовлення. Безготівковий розрахунок згідно виставленого рахунку (тільки для юридичних осіб). Готівкою кур'єру під час отримання товару на підставі товарного чека.
Доставка товару
Доставка Нова Пошта Доставка Курьером
Відгуки (7)
Розенкан 04.04.2019
Мнищенко 04.04.2019
Воронкович 04.04.2019
Сухарьков 04.04.2019
Пахоменков 04.04.2019
Паникаровская 04.04.2019
Оврсевский 04.04.2019
Показати більше

Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки
Рекомендовані продукти
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: off11077
Товар відключений
Артикул: 18129
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: off22216
Товар відключений
Артикул: off16833
Товар відключений
Артикул: 16830
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: 10862
Товар відключений