Одеколон проти вірусів - АкваМаркет

Одеколон проти вірусів


З початку пандемії коронавірусу антисептичні засоби стали товаром першої необхідності. Це спричинило небувалий попит, а як наслідок - дефіцит і стрімке зростання цін. Але що ж робити, якщо Ви не встигли купити антисептик?! Рекомендуємо звернути увагу на колись дуже популярний та універсальний товар - потрійний одеколон. У чому ж його секрет?

  • Концентрація етилового спирту в одеколоні понад 60%, що автоматично робить його аналогом антисептика в боротьбі з вірусами різної етимології, включаючи коронавірус.
  • У складі одеколону ТМ Ефект є гліцерин, що дозволяє йому дбайливо захищати шкіру рук, не пересушуючи її.
  • Ціни на одеколон в порівнянні з антисептиками просто копійчані - Ви зможете захистити себе і своїх близьких від вірусів і бактерій і при цьому заощадити сімейний бюджет.

Обробляйте одеколоном поверхні, руки і протирайте за допомогою серветки телефон! Такі прості заходи безпеки допоможуть зберегти здоров'я і попередять міграцію вірусів.

Трохи цікавих фактів про одеколон:

Як стверджують парфумери, потрійний одеколон спочатку з'явився під назвою «кельнська вода». Саме в місті Кельні на початку 18 століття була створена ароматна композиція з ефірних олій, автором якої був італієць Джованні Марія Ферані. Загальна популярність одеколону прийшла після захоплення міста французами і початку Семирічної війни. Солдати не тільки оцінили одеколон за його аромат, який перебивав запах поту, але й за дезінфікуючі властивості. Крім того, вони обробляли одеколоном рани і лікували грибок стоп. Після війни одеколон був доставлений до Парижа, де найбільшим його поціновувачем став Наполеон Бонапарт. Він використовував парфумерну настойку не тільки для тіла і речей, але також приймав у ній ванну і навіть полоскав горло.