Алпро - рослинне молоко зі смаком Лісового горіха - АкваМаркет

Алпро - рослинне молоко зі смаком Лісового горіха


Молоко Alpro HAZELNUT - корисна альтернатива традиційному коров'ячому молоку. Продукт сподобається шанувальникам веганского способу харчування, оскільки він не містить компонентів тваринного походження. Рослинне молоко має оксамитовий, насичений смак і легкий аромат фундука. Додатково виробник збагатив напій вітамінним комплексом, щоб забезпечити організм необхідними корисними речовинами.

Компанія АкваМаркет представляє новинку, яку вже зараз можна купити з доставкою в Київ, Харків, Дніпро, Львів. Оригінальне рослинне молоко Alpro HAZELNUT можна замовити як в роздріб, так і оптом. Ми поставляємо продукцію безпосередньо від виробників, тому гарантуємо не тільки якість рослинних напоїв, але і доступні ціни для будь-якої кетгоріі покупців.

Чому варто спробувати вітамінізоване молоко Alpro HAZELNUT

Рослинна альтернатива - це вибір на користь здорового способу харчування. Як відомо, рослинний білок засвоюється людським організмом легше. Отже, замінивши фундучним напоєм звичайне коров'яче молоко, можна допомогти своєму організму нормалізувати роботу багатьох груп органів. Молоко рослинне містить фітоестрогени, які вирівнюють рівень холестерину в крові. Крім того, такий продукт володіє низькою калорійністю і жирністю. Для людей, що стежать за вагою, це справжня палочка-виручалочка. Регулярно вживаючи в їжу молоко Лісовий горіх, Ви зможете урізноманітнити раціон і скорегувати фігуру.

Особливості рослинного молока Alpro HAZELNUT:

  • Повністю натуральний склад.
  • Відсутність серед компонентів лактози, тваринного білка, глютену. Молоко можуть вживати в їжу люди, які страждають непереносимістю лактози або казеїну. Також продукт підходить для вегетаріанського або веганского харчування.
  • Міцна упаковка тетра-пак, яка зберігає корисні властивості вітамінізованого напою протягом усього терміну зберігання.
  • Низька калорійність. На 100 грам продукту припадає лише 29 кілокалорій, що дозволяє вписувати рослинне молоко навіть у рамки низькокалорійного дієтичного раціону.
  • Приємний горіховий смак, однорідна консистенція.
  • Наявність в складі кальцію і вітамінів.

Молоко Алпро Лісовий горіх можна вживати як самостійний напій, а також використовувати в якості інгредієнта для приготування різних страв. Альтернатива прекрасно підійде для пудингів, молочних каш, корисних веганських десертів, випічки. Крім того, рослинне молоко Alpro HAZELNUT - ідеальна добавка для кави, коктейлів, протеїнових напоїв. Спробуйте приготувати смузі, додавши до улюблених фруктів трохи фундучного молока. Рослинна альтернатива Алпро збагатить смаком і ароматом будь-яку страву, ідеально вписавшись в дієтичне меню.

Щоб замовити онлайн рослинне молоко Alpro HAZELNUT оформіть заявку на сайті або замовте зворотний дзвінок через коллцентр 8877, який працює цілодобово. По Києву, Житомиру, Харкову, Одесі працює власна кур'єрська служба. В інші міста України продукцію доставляємо транспортною компанією Нова Пошта. Зверніть увагу, що при замовленні оптом для представників сегменту HoReCa діють знижки.