День Святого Миколая - АкваМаркет

День Святого Миколая


День святого Миколая - це свято, яке однаково люблять як діти, так і дорослі. Прокидаючись 19 грудня вранці, кожен з нас хоче знайти під подушкою приємний презент: шоколадки, цукерки, пряники. Здивувати близьку людину або порадувати дитину допоможе інтернет-магазин АкваМаркет, де можна купити солодощі до Дня святого Миколая. У нас тільки оригінальні, якісні і смачні солодощі за ціною виробника.

Наш онлайн-магазин працює цілодобово, щоб Ви могли купити з доставкою подарунки на День святого Миколая дітям, друзям, другій половинці, родичам. Широкий асортимент солодощів, де точно знайдуться товари навіть для самого вибагливого покупця. Обирайте подарунок онлайн та радуйте своїх близьких. Найкращі та оригінальні солодощі для привітання з Днем святого Миколая. І нехай Ваші діти або близькі знайдуть під подушкою 19 грудня те, чого їм так хотілося. А ми охоче поділимося ідеями з тими, хто не може знайти презент.

Коли з'явилося свято Миколая

Для всіх православних християн 19 грудня - це день, коли прийнято вшановувати пам'ять Миколи Чудотворця. За легендами, Микола був багатою і щедрою людиною, тому щиро ділився матеріальними благами з оточуючими. Він дбав про бідняків, допомагав нужденним. Історія свята свідчить, що одного разу Микола врятував трьох бідних дівчат, які зовсім не мали приданого. Дізнавшись про таку ситуацію, Микола три ночі поспіль підкидав до будинку сім'ї золото, щоб дівчата могли вийти заміж. Саме від цієї події пішла традиція непомітно підкладати подарунки на свято. У всіх легендах Микола постає перед нами безкорисливим і щирим меценатом, покровителем мореплавців, мандрівників і дітей.

Подарунки на День Святого Миколая

За традицією, перед святом діти пишуть листа Миколаю Чудотворцю, щоб попросити якийсь подарунок. Але навіть якщо подібних підказок немає, презент вибрати досить просто. Як правило, презенти на День Святого Миколая невеликі. Тому ідеальним сюрпризом будуть солодкі подарунки: цукерки, свіжі фрукти, цитрусові, пряники, горіхи. Красиво упаковані шоколадки, доповнені ароматними мандаринами або пряним імбирним пряником неодмінно привернуть увагу. Такі подарунки сподобаються дорослим і дітям, адже на День святого Миколая вітають не тільки малюків.

У нашому онлайн-каталозі є готові подарункові набори цукерок, а також свіжі фрукти. Ви можете купити вже скомпонований подарунок або скласти його самостійно, орієнтуючись на вподобання адресата. Якщо Ви не впевнені у виборі, наші менеджери охоче допоможуть знайти підходящі товари в рамках будь-якого бюджету. А ось кілька підказок, які солодкі подарунки користуються популярністю на День святого Миколая:

  • Печиво, шоколадки та оригінальні новорічні фігурки Milka, KitKat, Toffifee.
  • Шоколадні яйця, ялинкові іграшки, Діди Морози та інші солодощі Kinder Surprise.
  • Готові солодкі подарунки Konti, M&M's, Roshen.
  • Елітні солодощі Pierre Biscuiterie, Lambertz, Ferrero Rocher, Cachet.

Також у наявності сухофрукти, горіхи, пряники, печиво, свіжі і екзотичні фрукти. Шанувальникам натуральних солодощів рекомендуємо звернути увагу на мармелад, пастилу, цукерки без цукру, зефір. Святкові набори запропоновані в красиво оформленій упаковці, яка зробить презент ще більш привабливим і незабутнім. Крім цього в нашому магазині можна замовити канцтовари, іграшки, книги та інші приємні сюрпризи до Дня Святого Миколая. Однак солодощі - це те, без чого свято неможливо уявити. Замовляйте цукерки прямо зараз, а ми оперативно доставимо Ваше замовлення.

Шановні Клієнти і Партнери, щиро вітаємо Вас з прийдешнім Днем Святого Миколая! Нехай це світле свято буде наповнене теплом і затишком, вірою в чудеса і любов'ю!