Nature's Path, EnviroKidz, 397 г, Пластівці Нейтчес Пат, ЕнвіроКідс, кукурудзяні, глазуровані, органічні, без глютену - купити Пластівці у Житомирі, доставка води АкваМаркет
Артикул: 35659 0,0

Nature's Path, EnviroKidz, 397 г, Пластівці Нейтчес Пат, ЕнвіроКідс, кукурудзяні, глазуровані, органічні, без глютену

Тимчасово відсутній

EnviroKidz – органічні цільнозернові злакові пластівці. Виготовлені з кукурудзяного борошна, без глютену і клейковини. При виробництві продукту не використовуються барвники, консерванти і ароматизатори. Продукт підходить для харчування вегетаріанців і веганів. Відмітка органічні означає, що при вирощуванні всіх компонентів не застосовувалися добрива і пестициди.

Компанія Nature's Path висуває гасло: «Ти те, що ти їси!". Керівники компанії впевнені, що те що вживається в їжу безпосередньо впливає на нашу свідомість, склад крові, стан шкіри, м'язів, кісток. Органічні продукти не мають хімічних добавок і консервантів. Всі компоненти продукції вирощуються без застосування фунгіцидів і пестицидів, які часто використовуються представниками агробізнесу при вирощуванні врожаїв. Органічне землеволодіння допомагає оздоровити грунт, наші тіла і планету в цілому.

ХАРАКТЕРИСТИКИ NATURE'S PATH, ENVIROKIDZ, 397 Г, ПЛАСТІВЦІ НЕЙТЧЕС ПАТ, ЕНВІРОКІДС, КУКУРУДЗЯНІ, ГЛАЗУРОВАНІ, ОРГАНІЧНІ, БЕЗ ГЛЮТЕНУ
Упаковка Картон
Вид Органічні
Кількість 1
Вага, г 397
Тип Пластівці
Бренд Nature's Path
Країна виробник Канада
Для Для усіх
Тип продажу Поштучно
Призначення Харчовий продукт
Класифікація Продукти харчування
Доставка Завтра
Оплата товару
Оплата картою на сайті або в мобільному додатку в момент оформлення замовлення. Безготівковий розрахунок згідно виставленого рахунку (тільки для юридичних осіб). Готівкою кур'єру під час отримання товару на підставі товарного чека.
Доставка товару
Доставка Нова Пошта Доставка Курьером
Відгуки (0)

Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки
Рекомендовані продукти
Товар відключений
Артикул: 51424
Товар відключений
Артикул: 34442
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: 57663
Товар відключений
Артикул: off62049
Товар відключений
Артикул: 57662
Товар відключений
Артикул: 35202
Товар відключений
Артикул: 36712
Товар відключений
Товар відключений