Leonardi, Бальзаміко (витримка 12 років), 50 мл
Condimento balsamico (Кондіменто бальзаміко) - це натуральний бальзамічний оцет від італійської компанії Leonardi (Леонарді), який має витримку не менше 12 років.
За своєю суттю цей продукт - не оцет в нашому звичному розумінні, а вишукана приправа, з інтенсивними і проникаючими ароматами. Вона призначена для салатів, страв з варених і сирих овочів, м'яса на грилі і смаженого м'яса, вареного м'яса, омлетів і сирів, ковбасних виробів, полуниці.
Сільськогосподарська компанія Leonardi веде свою історію з 18 століття, але саме з другої половини 19 століття вона займається виключно виробництвом високоякісного бальзамічного оцту з використанням власної сировини. Таким чином, компанія із замкнутим циклом сконцентрувала всі етапи виробництва на місці збору винограду.
Бальзамічний оцет є унікальною приправою в світі, що виробляється в обмежених кількостях, оскільки він історично пов'язаний з провінціями Модена і Реджо-Емілія. Цьому сприяють особливості мікроклімату даних областей з дуже високими змінами температури між жарким літом і суворою зимою, що дозволяє суслові дуже добре бродити і дозрівати відповідно до традиційних методів виробництва.
ХАРАКТЕРИСТИКИ LEONARDI, БАЛЬЗАМІКО (ВИТРИМКА 12 РОКІВ), 50 МЛ | |
---|---|
Об`єм, л | 0,05 |
Упаковка | Скло |
Вид | Бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Соус |
Бренд | Leonardi |
Об'єм, мл | 50 |
Країна виробник | Італія |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки