Сода харчова необхідний щоденний помічник на кухні для миття посуду, тари або для консервування, деяких плодів і ягід перед сушінням. Вона має властивість нейтралізувати і вбивати запахи. Особливо Соду харчову добре використовувати при випічці тіста, як технологічну добавку для розпушення і збільшення об'єму. Сода робить тісто м'яким, пишним, легко засвоюваним. Також сода має своє застосування і в медичних цілях: обробка невеликих опіків, укусів комах, як антисептик при різних запаленнях.
Сода харчова обов'язково підкреслить ідеальний смак Вашої випічки або допоможе швидко впорається з господарськими справами. А великій пачки 500 г вистачить на тривалий період, що дозволить Вам заощадити час на походи в магазин.
Особливості харчової соди 500 г:
- якісний продукт;
- зручна упаковка;
- застосовувати для випічки або з господарською метою.
Спосіб застосування:
Використовувати за призначенням у рецептурному приготуванні страв або для інших технічних цілей.
ХАРАКТЕРИСТИКИ УТС, СОДА ХАРЧОВА, 500 Г | |
---|---|
Упаковка | Картон |
Вид | Сода харчова |
Кількість | 1 |
Вага, г | 500 |
Бренд | УТС |
Країна виробник | |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки