Chateau Noaillac, Вино червоне сухе, 0,75 л
При виробництві вишуканого напою Chateau Noaillac використовують виноградні сорти Каберне Совіньйон, Мерло, Пті Вердо. Вдало розраховане співвідношення сортових ягід наділяє вино інтенсивним смаком і вишуканим ароматом. При вирощуванні ягоди не застосовуються хімічні підгодівлі, а урожай ретельно сортується безпосередньо на плантаціях. Сервірувати вино рекомендується з вареним або запеченим м'ясом, птицею, зрілими сирами, пастою в прямому або вершковому соусі. При подачі температура вина не повинна перевищувати 18 градусів.
Виробництвом вина займається винний дім Chateau Noaillac. Специфікою компанії є вирощування добірних сортів червоного винограду. При вирощуванні використовуються методи органічного і біодинамічного землеволодіння, що дозволяє звести до мінімуму вплутування в природний процес народження вина.
які досягли 18 років.
Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров`ю.
ХАРАКТЕРИСТИКИ CHATEAU NOAILLAC, ВИНО ЧЕРВОНЕ СУХЕ, 0,75 Л | |
---|---|
Об`єм, л | 0,75 |
Газованість | Негазована |
Упаковка | Скло |
Вид | Червоне сухе |
Кількість | 1 |
Тип | Вино |
Бренд | Chateau Noaillac |
Об'єм, мл | 750 |
Колір | Червоно-рубіновий |
Країна виробник | Франція |
Кількість в упаковці, шт. | 1 |
Тип продажу | Поштучно |
Особливості | 13% |
Класифікація | Алкогольні напої |
Доставка | Завтра |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки