Jus Cool, Chia Seed, 0,3 л, Напій соковий негазований, Манго та насіння Чіа - купити Соковмісний напій у Житомирі, доставка води АкваМаркет
Артикул: 46742 0,0

Jus Cool, Chia Seed, 0,3 л, Напій соковий негазований, Манго та насіння Чіа

Тимчасово відсутній

Під брендом Jus Cool (Джус Кул) випускаються оригінальні соковмісні напої, в яких часто зустрічаються несподівані поєднання. До таких продуктів відноситься негазований напій Манго і насіння чіа.

Цей продукт не тільки має чудовий екзотичний смак, а й дає організму величезну кількість корисних речовин, які в достатку містяться в компонентах Соковмісного напою Jus Cool Манго і насіння Чіа.

  • Манго – тропічний фрукт, який відрізняється великим вмістом всіх вітамінів групи В, а також вітамінів А, С і D. Також в ньому присутній солідний набір мінералів, основні з яких – цинк, марганець, залізо і фосфор. Завдяки сучасним щадним способам обробки більшість цих корисностей зберігається в напої.
  • Насіння чіа відрізняється великою кількістю жирних кислот, клітковини і рослинного білка, що дуже важливо і корисно для організму людини.

Поєднавши в одному напої такі різні і дуже корисні інгредієнти таїландський бренд Джус Кул створив справжній тропічний шедевр, в якому поєднав відмінний смак і величезну користь.

ХАРАКТЕРИСТИКИ JUS COOL, CHIA SEED, 0,3 Л, НАПІЙ СОКОВИЙ НЕГАЗОВАНИЙ, МАНГО ТА НАСІННЯ ЧІА
Об`єм, л 0,3
Газованість Негазована
Упаковка Скло
Вид Соковий
Кількість 1
Тип Напиток
Бренд Jus Cool
Об'єм, мл 300
Країна виробник Таїланд
Для Для усіх
Тип продажу Поштучно
Призначення Харчовий продукт
Класифікація Продукти харчування
Доставка Завтра
Оплата товару
Оплата картою на сайті або в мобільному додатку в момент оформлення замовлення. Безготівковий розрахунок згідно виставленого рахунку (тільки для юридичних осіб). Готівкою кур'єру під час отримання товару на підставі товарного чека.
Доставка товару
Доставка Нова Пошта Доставка Курьером
Відгуки (0)

Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки
Рекомендовані продукти
Товар відключений
Артикул: off19721
alt
Поштучно
Товар відключений
Артикул: 32312
Товар відключений
Артикул: 32313
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Товар відключений
Артикул: off66630
alt
Упаковкою
Товар відключений