Хуторок, Крупа ячна, 1 кг
Ячна крупа Хуторок виготовлена з нешліфованих зерен ячменю. Цей злак відомий вже давно, хлібороби Далекого Сходу почали його обробляти ще в епоху неоліту.
На сьогоднішній день з нього найчастіше роблять перлову та ячну крупи. За своїми корисними властивостями перлова поступається, бо її виробляють шляхом шліфування, в процесі якого видаляються деякі важливі для здоров'я людини компоненти, які в ячній крупі зберігаються.
Ячна крупа Хуторок цінується своїм хімічним складом. Такі мікроелементи, як бор, залізо, магній та кальцій містяться в ній у рекордній кількості, крім того в достатку є фтор, фосфор і хром. Також ячка багата вітамінами А, РР і групи В. А ще її вуглеводи відносяться до повільних, а значить корисних, що не викликають стрибків цукру в крові.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ХУТОРОК, КРУПА ЯЧНА, 1 КГ | |
---|---|
Упаковка | ПЕТ |
Вага, кг | 1 |
Країна виробник | Україна |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Продукти харчування |
Бренд | Хуторок |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки